I9001 Galaxy S Plus
-
- Регистриран: 29 ное 2010, 15:27
Re: Samsung Samsung I9001 Galaxy S
Здравейте.
Извинявам се предварително, ако тук не му е мястото на това мнение , но не исках да пускам нова тема , която миже би ще е от 2-3 коментара.Въпросът ми е следният:
"Samsung I9001 Galaxy S" и "Samsung Galaxy SII"един и същ телефон ли са? :| (blush)
Благодаря предварително.
Извинявам се предварително, ако тук не му е мястото на това мнение , но не исках да пускам нова тема , която миже би ще е от 2-3 коментара.Въпросът ми е следният:
"Samsung I9001 Galaxy S" и "Samsung Galaxy SII"един и същ телефон ли са? :| (blush)
Благодаря предварително.
Не, два различни са.
Samsung Galaxy S II има номер i9100.
Samsung Galaxy S II има номер i9100.
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 23:01
"По-добър графичен ускорител при Galaxy S -> PowerVR SGX540, докато на Galaxy S Plus е по-слаб Adreno 205."
На доста места прочетох, че Адрено 205 е по-слаб от SGX540. А каква е причината тогава на Quadrant тестовете Desire HD да се представя доста по-добре от Galaxy S ????:| Гледам и на други Benchmark тестове HD e пред Galaxy s ....Или тези тестове нямат общо с ускорителя...
На доста места прочетох, че Адрено 205 е по-слаб от SGX540. А каква е причината тогава на Quadrant тестовете Desire HD да се представя доста по-добре от Galaxy S ????:| Гледам и на други Benchmark тестове HD e пред Galaxy s ....Или тези тестове нямат общо с ускорителя...
Да, и самият i9001 Galaxy S Plus се справя малко по-добре от оригиналната версия в тези тестове. Причината била, че Quadrant, както и повечето други тестове, са оптимизирани за платформата на Qualcomm (Snapdragon) по-добре, отколкото за Hummingbird (i9000).
На някои места се твърди, че като цяло CPU-то на i9001 е по-бързо от това на i9000 с до 40%, докато GPU-то на i9000 (PowerVR) е по-бързо от това на i9001 (Adreno) с 50-70%. Реално обаче двете устройства се справят еднакво добре и с игри, и с флаш видео (до 720р), и с всичко останало.
На някои места се твърди, че като цяло CPU-то на i9001 е по-бързо от това на i9000 с до 40%, докато GPU-то на i9000 (PowerVR) е по-бързо от това на i9001 (Adreno) с 50-70%. Реално обаче двете устройства се справят еднакво добре и с игри, и с флаш видео (до 720р), и с всичко останало.
хора, може ли някой да ми каже как да настроя този телефон така, че никога да не ми ползва интернета на мобилния оператор Виваком, а да ползва единствено и само WiFi мрежата в къщи и в офиса. притеснявам се че когато съм в движение може нещо да се ъпдейтва или някое приложение да продължи да си работи онлайн и .. това да ме удари в сметката яко.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
На всички приложения, които ползваш махаш отметката за автоматично обновяване.
Ползването на мрежата за данни се изключва от дълго натискане бутона за изключване и след поява на меню второто след тих режим е режим на мрежата - трябва да е задраскано. Така бъди сигурен, че няма да ползавш нет без контрол....
Ползването на мрежата за данни се изключва от дълго натискане бутона за изключване и след поява на меню второто след тих режим е режим на мрежата - трябва да е задраскано. Така бъди сигурен, че няма да ползавш нет без контрол....
Четири начина за спиране на 3G-то http://www.careace.net/2011/03/07/4-ways-turn-3g-network-connection-wi-fi/
а при изполването на NАVIGATION и MAPS чрез Мобилния оператор ли става или ако съм закачен към безжична мрежа от нея си дърпа?
В зависимост каква връзка е налична, но с приоритет е WiFi, ако има налична такава и си свързан към нея.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Здравейте, вече съм с този модел телефон, заблудил ли съм се че има Gorilla GLASS? Защото в характеристиките в сайта няма.