S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Здравейте! От няколко часа имам телефона но е абсолютно празен откъм приложения и програми .Ако из между вас има някой от Пловдив и може да ми инсталира примерно навигация и още някои неща ще съм му благодарен и почерпка разбира се , защото нямам много свободно време пък и нерви сам да го правя...;)
Успявате ли да ъпдейтнете бада през киеса без проблеми?
Питам, защото веднъж вече ми се прецака телефона по време на ъпдейт заради киеса и имах доста проблеми с Германос по отношение на гаранцията. А искам по - нова версия, защото в Samsung Apps вече има проложения, които не могат да се ползват, ако не си обновил.
Питам, защото веднъж вече ми се прецака телефона по време на ъпдейт заради киеса и имах доста проблеми с Германос по отношение на гаранцията. А искам по - нова версия, защото в Samsung Apps вече има проложения, които не могат да се ползват, ако не си обновил.
...никой ли няма от Пловдив тука?!
-
- Регистриран: 30 ное 2011, 12:07
Разбра ли сега защо моята оферта от 310 лева за телефона е супер добра и изгодна. Щеше да получиш телефон неразличим от нов оборудван софтуерно и хардуерно. (yes) Как да ти помогна като ме обявяваш за комплексар а повярвай ми помогнал съм на доста хора тук :|
Кажете колеги как ъпдейтвате до бада 1.2 и по нагоре защото при мен не става.През ден пускам Kiesa ъпдейтва ми фърмуера но си остава на bada 1.0.Има и проблем със създаването на нов акаунт за Apps за да ползвам друг магазин - постоянно ми казва че има проблем със сървъра или трафика!
Колега , не е толкова сложно и спешно - просто не си в час с цените явно Взех си този телефон пълен пакет с кутийката , книжките , кабелите , карта памет и слушалки НЕПОЛЗВАНИ - апарата НЕРАЗЛИЧИМ ОТ НОВ - БЕЗ ПЕТЪНЦЕ ПО КОРПУСА ИЛИ ДИСПЛЕЯ - а цената колега - цената колко ли съм платил според тебе?! ... не гадай - всичко на всичко 240 лв!
Голчм проблем телефона стана на година и 1 м и батерията както си даржеше седмица започна да се хаби за 8 часа без никаво базикане с 10 мин разговор нито 3г вклучено нито wi-fi.Ако варна заводските дали ще се опраи или батерията се е прецакала????? Има ли несхто дето може да ч точи???????????
Леле, почти ми трябва превод на това мнение.
Пробвай с заводски настр., ако не стане си купи нова батерия.
Пробвай с заводски настр., ако не стане си купи нова батерия.
Какав е кода за заводските настроики???
[Quote]Тема: Re: Samsung S8500 Wave
Автор: playbay
Публикувано: 19.12.2011 11:41
[/Quote]
20 мин. четене на упътването спестява 2 часа ровичкане на телефона и писане из форуми.
http://www.samsung.com/bg/support/detail/supportPrdDetail.do?prd_mdl_cd=GT-S8500BAAVVT&srchword=GT-S8500
(angry)
Автор: playbay
Публикувано: 19.12.2011 11:41
[/Quote]
20 мин. четене на упътването спестява 2 часа ровичкане на телефона и писане из форуми.
http://www.samsung.com/bg/support/detail/supportPrdDetail.do?prd_mdl_cd=GT-S8500BAAVVT&srchword=GT-S8500
(angry)