Samsung Galaxy S III ще има четириядрен процесор?
Samsung Galaxy S III ще има четириядрен процесор?
Перфектния телефон!!!
Re: Samsung Galaxy S III ще има четириядрен процесор?
Отново от лагера на Самсунг идват най интересните новини. Добре че са те за да се принесем в бъдещето.
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
да но ми е интересно,СГС2 държи живот до ден максумум
а този новият с всичките тези екстри ... трябва да се намери начин да се подобри живота на батериите на андроид телефоните
а този новият с всичките тези екстри ... трябва да се намери начин да се подобри живота на батериите на андроид телефоните
Ще бъде увеличен заряда на батерията до 2000ma
- С най-голямо удоволствие бих си взел една бройка! Добре, че са Самсунг, та да ни показват нови неща в сферата на електрониката! (yes)
И аз със нетърпение го чакам!Ама тея в една статия пишат,че ще бъде със двуядрения Exynos 5250,а в друга с 4 ядрен!абе ще видим на 27 февруари когато започва мобилния конгерс!Но очаквам много големи и приятни изненади от Самсунг!Тази година наистина конкуренцията при Андроид смартфоните ще е огромна а това е добре за нас потребителите!
Много ди повърхностен!С една батерия 2000 ма мислиш ли,че ще си решът проблемите?
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
ами да и ще държи пак 1 ден ... :D
-
- Регистриран: 11 сеп 2010, 14:19
Перфектен телефон!Надявам се дисплея да не е с размерите на малък телевизор :D и да има добра батерия,тогава изкушението да го имам,ще е доста неудържимо...(yes)
много ми е интересно закакво ще ви е този 4 ядрен процесор ?! Аз имам текъв на компа но не виждам приложение... употреба (за телефон говоря) ..... Той дори и двуядрения в момента не е напълно оптимизиран а тези ще ми правят четириядрен!Става за гъзария нищо повече...... пълен шит!.(whistle)