N7000 Galaxy Note
Re: Samsung Galaxy Note
В момента съм с Dell Streak, който на външни размери е същия, екрана му е 5 инча. Удожолстжието да работиш с толкова голям екран е просто несравнимо! Като добавим и Андроида, просто... Ноут има малко по-голям екран от Дела, доста по-голяма резолюция и много по-силен процесор... На Дела батерията му е много слаба, което ме дразни - държи по-малко от 24 часа с моето потребление... Ако на Ноут са му предвидили по-добре батерията, ще е много силен коз. Някой да сподели впечатления за батерията на Ноут? След като си сменя лаптопа, това е следващото, което ще си сменя :)
В момента ми държи 2-дни с не особенно голямо натоварване, но мисля че требе да му се разработи батерията, ще ти кажа след месец как е точно!;) иначе нема да сбъркаш тъча му е уникален, нема да ми стигне времето да ти описвам, колко е готин!!! Отиди в некой магазин разцъкай го и нема да искаш да си тръгнеш без него в джоба или (раничката):D.
Samsung GALAXY S22 Ultra
А бе апарата е перфектен и удоволствието ще е голямо,но там ,където работя ще стана тема #1 за коментари и обсъждане в не много приятен аспект :S:|
Изобщо шефа като ме види с него... (woo):S
Изобщо шефа като ме види с него... (woo):S
:) ОК, ще чакам да направиш няколко цикъла на батерията и да кажеш как е. Иначе и с делчето съм супер доволен, просто е удоволствие да работиш на него :) На Ноута ще е още по-голямо... но вече никога няма да се върна на по-малък екран... Просто... Филми, навигация, интернет... Правил съм уеб-страници на телефона :) Веднъж ми се наложи по спешност, докато чаках пред един сервиз да ми оправят гърнето на колата :D
Между другото, малко офтопик, но пробвай следните 2 приложения - от Блекмарта, че са платени:
- Significant - дава ти през тъчскрийна да подписваш документи, вместо да ги разпечатваш, подписваш, сканираш...
- Touch Retouch - маха обекти от снимки по уникален начин...
Между другото, малко офтопик, но пробвай следните 2 приложения - от Блекмарта, че са платени:
- Significant - дава ти през тъчскрийна да подписваш документи, вместо да ги разпечатваш, подписваш, сканираш...
- Touch Retouch - маха обекти от снимки по уникален начин...
Re: Самсунг Галакси Ноут
Ауууу Dell е голяма фирма, първия ми лаптоп беше на Dell, на 5 години и още бачка!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:32
ЧНГ(beer)
-
- Регистриран: 26 апр 2009, 20:54
Честита да ви е новата 2012 година на всички !!!
(beer) НАЗДРАВЕ!!!
(beer) НАЗДРАВЕ!!!
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 03:32
SGN
Имайте предвид,че се виждах ден два преди нова година с човека пуснал тази обява(на снимката по-долу,защото с линк не ще да ми пусне коментара), дойде от Казанлък лично да ми го достави и телефона има няколко забележими драскотини по екрана в горната част и определено не беше наред където и да влезнеш те връща стъпки назад или директно на началния екран и то след няколко hard reset-a един телефонен номер не можеше да се набере и те изхвърля на началния екран,както си стои без да го пипаш вибрира периодично все едно натискаш някакви неща и софт бутоните не реагират правилно,бутона меню след еднократно натискане реагира все едно си го натиснал и задържал и влиза в търсачката многократно,дори искаше да ми сваля цената да го взема така,така че да знаете ;)