I9100 Galaxy S II
-
- Регистриран: 06 яну 2012, 23:58
Нов телефон
Здравейте манияци.Нов съм в този форум и ще ме извините,ако че отговорям на мнение,но не видят как да напиша отделно свое мнение.Та преди няколко дни си взе Галакси 2-ката и понеже не съм много наясно с Андроида като цяло,а и телефона :D От начало сложих фиктивна карта(карта без номер) за да му свикна без да ми иска настройки и т.н.,но след като сложих СИМ картата,веднага започна да дърпа и актуализира неща от нета и Метел за мин ми удариха 10 лв :DТа въпроса ми -кажете ми някоя програмка,която да спира тези актуализации и да ползвам нетАмкогато янма Wi-FI връзка, само когато искам.И също така някоя навигацийка - безплатна,че в Андроид Маркета нищо не намерих.Надявам се да сте ме разбрали.:P
Re: Нов телефон
SGSII е съвременен телефон с android и е невъзможно да се възползваш напълно от всичката му функционалност без интернет навсякъде. Като за начало му осигури неограничен интернет през оператора или ако не искаш, по - добре го разкарвай.
И така , първо как си пусна Интернет през оператора след като не разбираш от телефона за да му създадеш точка за достъп което си е доста работа(whistle)
Wifi се пуска от падащото меню отгоре , най в ляво си активираш иконата.
Wifi се пуска от падащото меню отгоре , най в ляво си активираш иконата.
Еми изллючи си мобилния интернет бе братле!
Задържаш копчето за пускане на телефона, там ти излиза едно меню, натискаш Data Network Mode. Като го изключиш това, повече няма да се връзва с интернет, докато не го пуснеш пак. Тоест когато ти трябва го пускаш, когато не ти трябва го спираш, за да не ти върти трафик. :)
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Може ли някой да ми помогне! Става въпрос за самсунг i8510 innov8.Искам компетентно мнение ако е възможно! Харесах си го много,но ми казаха,че имало дефектни партиди,на които слайдовете им се прецаквали и телефона не ставал за нищо:S Много ще съм благодарен ако някой сподели нещичко!!! Знам,че не е мястото да пиша тук за този модел,но във форума за телефона всички коментари са изтрити и избрах този форум,защото доста хора пишат тук! Извинявам се още веднъж и благодаря,ако някой пише!!!
[Quote]казаха,че имало дефектни партиди,на които слайдовете им се прецаквали и телефона не ставал за нищо[/Quote]
То слуховете са като лавината, идват без да ги очакваш и от всеки. Много не се вързвай на това. Доста стар модел телефон си харесал, поне на 3 години е ако не се лъжа, защо не опиташ нещо по ново като Samsung Galaxy S примерно има го на много приемлива цена.(whistle)
Ако имаш още въпроси питай.
То слуховете са като лавината, идват без да ги очакваш и от всеки. Много не се вързвай на това. Доста стар модел телефон си харесал, поне на 3 години е ако не се лъжа, защо не опиташ нещо по ново като Samsung Galaxy S примерно има го на много приемлива цена.(whistle)
Ако имаш още въпроси питай.
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Ами не искам да е с тъч скрийн,апък си имам слабост към слайдерите! Не държа толкова на екстрите просто ми харесва самия телефон-с метално капаче и е доста солиден!
На каква цена си го намерил телефона?