I9100 Galaxy S II
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Re: Нов телефон
220 на 2-3 седмици,не е от България от вън е някъде и аз незнам от къде! Не е кодиран
Добра е цената виж къде е произведен, и тогава го вземи. Гледай да е Корейски.(yes)
Здравейте, искам да попитам как мога да си ъпдейтна версията на софтуера без да ми се изтрият приложенията. Мерси предварително.
През Киес всичко се запазва;)
Re: :)
имам едно питане, вечерта падна сериозно използване на телефона, интернет, филми, игри и т.н. :D, тази сутрин звъни алармата а дисплея черен, нито осветлението работи нито дисплея но алармата звъни :S, извадих батерията и всичко се оправи, на някой случвало ли му се е , андроид 2.3.4 :(
Да, на мен ми се случи веднъж и бях много изплашен. Помислих, че телефонът е умрял. Бях го дал на един приятел да си играе на 3D Bowling за повече от час, после го остави, телефонът стандартно се заключи и дисплеят изгасна и при пускането, екранът светна и започнах да пиша паролата и дотам - изгасна изцяло. Натисках копчето за включване, задържах го, какво ли не правих и не става.
Помислих си, че умря! :S Накрая, като последен изход, извадих батерията, изчаках малко и я вкарах, после го включих. За супер голяма радост, телефонът се включи и всичко и до момента, да чукна на дърво, си е ОК. Аз съм с Андроид 2.3.5 през Киес.
Явно това не се е случвало само на мен...
Помислих си, че умря! :S Накрая, като последен изход, извадих батерията, изчаках малко и я вкарах, после го включих. За супер голяма радост, телефонът се включи и всичко и до момента, да чукна на дърво, си е ОК. Аз съм с Андроид 2.3.5 през Киес.
Явно това не се е случвало само на мен...
99% е било приложение, имам инсталиран "battery monitor" проверих хисторито на батери монитора, найстина след като съм оставил апарата вечертта е имало по-висока консумация от нормалната в покой , какъв е извода, след употреба на каквото и да е трепайте всичко с диспечера на задачите, нещо което аз не направих вчера :)
Хм, да, предполагам.
Да питам нещо друго, изтеглих BGCN TV приложението за телевизия и много странно, на моето Галакси С2 на 3G работи супер и без насичане, но включа ли го на Wi-Fi, при пълен обхват, цикли ужасно, без значение на телевизията. Има един експериментален плъгин, който като го пусна и въобще не иска да стриймва.
Приятели пробваха същото на същия wi-fi и в същото помещение, докато и аз, и при тях на wi-fi, всички им върви на 6 на по-слаби като хардуер телефони - HTC и Samsung Ace май беше.
Пробвах на още един телефон, HTC Nexus 1 и на него, без включване на експерименталния плъгин в опциите, въобще не тръгва да стриймва, но пък като се сложи плъгина, тръгва на wi-fi без насичане.
С Андроид 2.3.5 съм. Някой има ли предположение? Очевидно wi-fi сигналът е добър, нещо според мен с телефона? Подобни проблеми с Галакс С2 при вас?
Да питам нещо друго, изтеглих BGCN TV приложението за телевизия и много странно, на моето Галакси С2 на 3G работи супер и без насичане, но включа ли го на Wi-Fi, при пълен обхват, цикли ужасно, без значение на телевизията. Има един експериментален плъгин, който като го пусна и въобще не иска да стриймва.
Приятели пробваха същото на същия wi-fi и в същото помещение, докато и аз, и при тях на wi-fi, всички им върви на 6 на по-слаби като хардуер телефони - HTC и Samsung Ace май беше.
Пробвах на още един телефон, HTC Nexus 1 и на него, без включване на експерименталния плъгин в опциите, въобще не тръгва да стриймва, но пък като се сложи плъгина, тръгва на wi-fi без насичане.
С Андроид 2.3.5 съм. Някой има ли предположение? Очевидно wi-fi сигналът е добър, нещо според мен с телефона? Подобни проблеми с Галакс С2 при вас?