S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Здравейте колеги може ли да помоля ако някой е инсталирал ndrive11 на s8500 да каже как става.ще съм много благодарен :)
"кофтито е че няма бг. език , разбира се . Но който иска бг. да чака ! "
Какво всъщност стана с BADA 2 за България, нали щеше ноември 2011 г. да излезе...
Какво всъщност стана с BADA 2 за България, нали щеше ноември 2011 г. да излезе...
И как мога да се ъпдейтна до Bada 2.0..? Би ли осветлил въпроса.
Абе ти сляп ли си, не виждаш ли че 3-4 поста понадолу съм написал как става . Ако не ти е ясно по добре не го прави ! Да ти го напиша пак ако искаш, а !!!
Аз бях с оригиналната bada 2.0 - ъпдейтната от Киес , но се върнах на ориг. 1.2-ка . Успях да си сложа Ndrive 11.1.02 - перфектна е ! Исцяло на бг . Заема около 100 mb. памет и то с две бг карти . И Суджик имам , но тази е по добра .
На бада 2.0 нищо не можеш да слагаш ! А и процесора на 2.0 работи на 800 мгх. / не зная защо /,
какво ли не правих да го оправя . Явно е заложено така да бъде .
Аз бях с оригиналната bada 2.0 - ъпдейтната от Киес , но се върнах на ориг. 1.2-ка . Успях да си сложа Ndrive 11.1.02 - перфектна е ! Исцяло на бг . Заема около 100 mb. памет и то с две бг карти . И Суджик имам , но тази е по добра .
На бада 2.0 нищо не можеш да слагаш ! А и процесора на 2.0 работи на 800 мгх. / не зная защо /,
какво ли не правих да го оправя . Явно е заложено така да бъде .
Може ли да те помоля да кажеш как се инсталира ndrive11.Ще сам ти много благодарен :)
Тук пише как става. Аз следвах тези инструкции ! Накрая където пише за Индия , ти го правиш същото само че за България , предполагам ще ти стане ясно !
http://badadownload.com/2011/10/ndrive-11-installation-working-indian-map.html
http://badadownload.com/2011/10/ndrive-11-installation-working-indian-map.html
забравих да ти кажа , че по някое време трябва да се изтеглят около 60 мб. За предпочитане е да ползваш wifi .
Микин имал ли си преди това ндрайв 10,6 и ако да каква е видимата разлика между нея и тази 11 версия,да видя дали да се занимавам да слагам нея.
ndrive 11 по добре изглежда , и е изцяло на бг. 10-ката и тя е на бг но надписите по картата са с латински букви, а на 11-ката са с кирилица. по отношение на езика това. а, и тъч скрина като се обръща е по активен и е на цял екран , ( защото на бада 2.0 като го обърнеш при 10-ката виждаш половината, а при 11-ката си остава цял . това е , друго немога да се сетя .
между другото , аз успях да си направя бадата 2.0 от 8500 на 8600. голям зор беше , но пък сега си тегля в Киес приложенията на 8600 . (а телефонът ми е 8500) .
като отида в setings-general-about phone-на модел ми изписва вече GT-S8600
е, има някои яки игри които са малко бъгави за 8500 , но има и такива които не се усещат на телефона.
между другото , аз успях да си направя бадата 2.0 от 8500 на 8600. голям зор беше , но пък сега си тегля в Киес приложенията на 8600 . (а телефонът ми е 8500) .
като отида в setings-general-about phone-на модел ми изписва вече GT-S8600
е, има някои яки игри които са малко бъгави за 8500 , но има и такива които не се усещат на телефона.