S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Много благодаря за обяснението!Този път се получи и навигацията работи без проблем!Ако някой не успява да я инсталира или да намери файловете, които трябва да се изтеглят нека ми пише на лични!Ще помагам ако се наложи!
Аз не мога да намеря безплатната версия на ndrive в ИРАН само платени са
ако търсиш с търсачката , няма да я намериш !
трябва да влезеш в "навигация"- бесплатни . е , малко ще се поровиш, защото пише на ирански ,ама няма как ,така е !!!
трябва да влезеш в "навигация"- бесплатни . е , малко ще се поровиш, защото пише на ирански ,ама няма как ,така е !!!
oki blagodarq 6te probvam :)
polu4ise vsi4ko e ok.blagodarq ti mnogo za pomo6ta :) (yes)
Като свържа телефона към Киес и ми изписва, че устройството не поддържа надстройване на софтуера? Някакви идеи?
Флашвал ли си телефона?Ако си, точно за това ти пише, че устройството не поддържа надстройване на фирмуера.
Да флашвал съм го, и сега искам да му кача бада 2.0?
пиши в клавиатурата *#5239870*# .
Избираш Pre-Configuration .
въвеждаш *#27236*# .
избираш GBL или MTL сподед зависи на кой оператор си. Но всички данни и настройки се изтриват и трябва да ги правиш наново. Затова за всеки случай извади сим и мемори картите.
Избираш Pre-Configuration .
въвеждаш *#27236*# .
избираш GBL или MTL сподед зависи на кой оператор си. Но всички данни и настройки се изтриват и трябва да ги правиш наново. Затова за всеки случай извади сим и мемори картите.
Мога да избирам между DBT и KOR вместо GBL и MTL? Пробвах и с двата варианта и не ми дава да правя ъпдейт.