C3322
-
- Регистриран: 25 юни 2006, 19:28
Re: Samsung C3322
Имам телефона от месец и половина и вече мога да споделя впечатления- телефона е фантастичен за това, за което е саздаден- разговори и смс със 2 сим карти!
1. Двете СИМ карти работят перфектно, като превключването за работа с някоя от картите става с една лекичко "цъкване" на бутончето, разположено от дясната страна
2. Телефона е изненадващо бърз, както и изключително удобен за разхождане по менюто, както и за набиране на номер или писане на смс. И дума не може да става за сравнение с т.н. Qwerty клавиятури, на които писането на смс или набирането на номер си е живо издевателство с тия миниатурни и сгъстени едно до друго копченца
3. Радиото и изобщо звука който дава телефона е на ниво.
4. Дизайна на телефона е много стилен и изчистен.
С две думи- препоръчвам телефона на всички, които имат нужда от класически, стилен телефон с две карти, на изключително разумна цена, и нямат необходимост от екстрите безбутонните умни "фаянсови плочки"!
1. Двете СИМ карти работят перфектно, като превключването за работа с някоя от картите става с една лекичко "цъкване" на бутончето, разположено от дясната страна
2. Телефона е изненадващо бърз, както и изключително удобен за разхождане по менюто, както и за набиране на номер или писане на смс. И дума не може да става за сравнение с т.н. Qwerty клавиятури, на които писането на смс или набирането на номер си е живо издевателство с тия миниатурни и сгъстени едно до друго копченца
3. Радиото и изобщо звука който дава телефона е на ниво.
4. Дизайна на телефона е много стилен и изчистен.
С две думи- препоръчвам телефона на всички, които имат нужда от класически, стилен телефон с две карти, на изключително разумна цена, и нямат необходимост от екстрите безбутонните умни "фаянсови плочки"!
В каталога на Технополис от 27 януари до 16 февруари този телефон струва 99 лева. Има го в два дизайна - за Него и за Нея
-
- Регистриран: 10 апр 2011, 16:16
купих вчера един такъв за майка ми от технополис за 99 лв. и мога да кажа, че за цената си е направо перфектен. Бърз, лесен за работа, има си даже и фейсбук и туитър. Камерата е поносима за тзи клас телефони. Има меню на български (знам че за някои е доста важно), доста опции за персонализация. Сложих му 8 ГБ карта от моя телефон и я разпозна без проблеми. Цифрите са достатъчно големи и за хора с по-слабо зрение. като минус мога да споделя че,не успях да махна символа за включен GPRS, което ме подразни малко и упътването му е малко семпло и в комплекта няма нищо друго освен зарядно. Ако някой се чуди, да скача...няма да съжалява.
Можеш ли да споделиш как е звукът в слушалката и дали има възможност за разговор по микрофон?
-
- Регистриран: 10 апр 2011, 16:16
в слушалката се чува чудесно, за микрофон не съм проверявал, но най-вероятно може.
телефона не поддържа хендсфриии
само обикновени слушалки
и смс може да се пишат само на латиница
иначе като цяло телефона е отличен
имам го от седмица и съм доволен
само обикновени слушалки
и смс може да се пишат само на латиница
иначе като цяло телефона е отличен
имам го от седмица и съм доволен
Колеги, а какви са ви впечатленията от батерията? По колко дни ви кара и с колко разговори на ден?
Пич, това, че в комплекта на телефона няма Хендсфрий не означава, че той не поддържа такива слушалки - дори напротив - прекрасно си ги поддържа. Аз моят го ползвам с хендсфри от Айфон и очаквам да ми пристигне поръчаното специално за него.
Телефонът до момента е най-добрият двукартов телефон, който съм ползвал
Телефонът до момента е най-добрият двукартов телефон, който съм ползвал
Някой да каже, телефона може ли да прави запис на разговор?
-
- Регистриран: 23 май 2007, 21:50
zdraveite iskam da popitam dali telefoncheto naistina e cheteri bandovo? blagodarq predvaritelno/(beer)(blush)