I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
да,точно това имам предвид. Аз не искам да ми се записват в мемори картата,а в телефона(16гб) Въпросът е,че има системна памет на телефона, която ми 2 гб и точно тази голямата 12 гб свободни е в usb storage.. Всички неща се записват в системната памет.
Не всички неща, а само приложенията. А 2 гб за приложения е МНОГО, когато ги заемеш ми се обади.... (whistle)
S9+
За приложенията няма как,но снимките и видеотата? ...
Те се записват на вътрешната памет (това което наричаш usb памет), която е с размер 12ГБ (16гб версия). Могат да се записват и на сд картата (променя се от настройките на приложението)
S9+
Здравейте. Ако някои иска да си вземе micro sd карта на добра цена - в метро има 2 вида 16gb по 29.99 лв. с адаптор. Сега си взех SIGMA 6 клас с 5г.гаранция. Другата беше 4 клас- Кингстън с 2 г.гаранция. Лека.
Здравейте,
вече в няколко магазина проверявам за телефона ,но като набера кода за проверка на камерата се отказвам, всички са с код SCxxx, което било с много лошо качество.Естествено в магазините не знаели за такъв проблем.Последно дори ми предложиха NOKIA N9 ''бъдещето при телефоните,който бил много по добър от галактиката'' !!
вече в няколко магазина проверявам за телефона ,но като набера кода за проверка на камерата се отказвам, всички са с код SCxxx, което било с много лошо качество.Естествено в магазините не знаели за такъв проблем.Последно дори ми предложиха NOKIA N9 ''бъдещето при телефоните,който бил много по добър от галактиката'' !!
Какъв е този код?
Знаеш ли други кодове за проверка?
Знаеш ли други кодове за проверка?
:D Повечето в Бг още са със старите илюзии - Нокиа, Мерцедес...
С този код *#34971539# излиза phone/CAM FW Ver Check след което го натискаш и ти излиза модела на камерата.
Най лошата е SCxxxx, OMxxxx и OCxxxx са най-добре.
Най лошата е SCxxxx, OMxxxx и OCxxxx са най-добре.