N7000 Galaxy Note
Re: Samsung Galaxy Note
Здравейте, насочил съм се към този телефон, може ли да ме насочите от къде може да се вземе най-евтино и кой от онлайн магазините който го предлагат са надеждни.
И мене много ме дразни тоя хоум бутон във средата!Искам и аз да го няма!Виждал съм Галакси С2 на AT&T и мога да кажа,че без бутона хоум е много по як телефона!А дано в Галакси С3 да го няма тоя гаден бутон !
По изгодно ше ти е да си го вземеш към оператор с абонаментен план, който така или иначе ше стартираш!(yes)Иначе се сещам за Мобилен Бутик.(yes)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
В сайта има ли представител на Виваком, с който бих могъл да се свържа? Имам въпроси относно телефона и не само, но тъпите кифли във всички центрове са по-некомпетентни и от баба ми, не само относно телефона, но и относно начините по които бих мобъл да го закупя.
http://www.vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_telefoni/view/samsung_galaxy_note/offers
-
Това ми е пределно ясно, на мен ми трябва служител от Виваком който компетентно да ми обясни как стоят нещата с кредитния ми лимит и моментите в които мога да преподпиша договор вземайки телефон на изплащане, тъй като договорът ми изтича септември, а като попитам кога мога да преподпиша навсякъде ми казват различно - 3 месеца преди изтичане, 6 месеца и 9 месеца. Освен това на друго място ми казаха, че имам право на уж безплатен смартфон при продължаване на договорът, заради кредитния ми статут.
Човека пита ако некой тука работи за Вива и да му даде компетентно мнение, а не да си говори с некви кифли на 123!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
хаха, съмнявам се, че в този форум има някой който официално да каже "бачкам в оператор" :) опсс... чак сега се усетих какво казах :D
-
Тъкмо това щях да кажа, трябва ми компетентен човек инсайд не кифли на телефон. (woo)