S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Имам проблем с акаунта за samsungapps на телефона.
Не ми позволява нито да го изтрия, нито смяна на паролата.
С Bada 2.0 съм. Някой знае ли как се оправя това?
Не ми позволява нито да го изтрия, нито смяна на паролата.
С Bada 2.0 съм. Някой знае ли как се оправя това?
отиваш в "меню-настройки-акаунти" цъкаш на акаунта който искаш , и ти дава опция да го смениш или изтриеш .
Ами другите грешки не ги коментирам. Само уникалната за форума.
Това го пробвах.Като натисна бутона "изтрий акаунт" ми дава съобщение "неуспешно изтриване".
Като се логна със същия акаунт през PC-то в samsungapps, има само опция за редактиране,но не и за изтриване или премахване на акаунта.
Като се логна със същия акаунт през PC-то в samsungapps, има само опция за редактиране,но не и за изтриване или премахване на акаунта.
при мен става, изтриват се !
Има много дребни опциики които липсват. Ако контакт в указателя е с 2 номера няма как да се зададе номер по подразбиране - виняги е първия. Когато имаш групи в указателя не можеш да им настройваш тон за звънене. и други подобни дразнещи дреболии..
Ей развалиха я тая бада гледам пуснали асфалт 6 рекох да я пробвам (no) ми то не може даже да се стигне до игра мъчи се да зареди и минимизира играта и пак с начале(angry).За къф чеп са намалили на 850 мгх процесора пък увеличили лимита на рамта използвана от приложенията:SДано започнат със някви резултатни ъпдейти че иначе мн зле положението.
С приложението BadaSI ми отчита честота 1GHz и 85МB App Limit. В сервизното меню *#197328640#
ми дава динамична честота на процесора, в зависимост от приложенията.
ми дава динамична честота на процесора, в зависимост от приложенията.
аз съм затварял всички приложения , и пак 800-850мгх. ми дава .
а при 1.2-ката дори да е фул с работещи приложения ми даваше 1 гх.
не е от това !
а при 1.2-ката дори да е фул с работещи приложения ми даваше 1 гх.
не е от това !
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 17:55
Как да разбера дали телефона ми е флашнат?