S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
ако е флашнат добре, няма как да разбереш ! когато го свържеш с Киес , и ти изписва "устройството не потдържа настройване на фирмуера" (или нещо такова) , значи е флашнат .
но може и така да се флашне , че всичко да си е наред . и в зависимост коя версия на фирмуера си , Киес може да ти предложи ъпдейт , или да ти изпише "това най новият фирмуер".
но може и така да се флашне , че всичко да си е наред . и в зависимост коя версия на фирмуера си , Киес може да ти предложи ъпдейт , или да ти изпише "това най новият фирмуер".
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 17:55
Значи независимо че е флашнат(а явно е)все някога ще дойде и за него Бада2-може утре може и след полови година,так че да го връзвам по често с Киеса и да чакам така ли?
Както каза микин ще дойде и за тебе бада 2 само и единствено ако пише в киес ''това е най новия фърмуер''.Ако пише че това устройство не поддържа надстройване не чакай нищо.
При мен Asphalt 6 върви без проблем!Играта е страхотна!Обаче не иска да подкара Let`s Golf!!!А за NFS ми пише че трябва да се ъпдейтне и ме вкарва в Samsung Apps, но там изписва, че тази игра вече не съществува.
Реших да пробвам пак и наистина тръгна обаче забелязах друго нещо,ако съм използвал по тежко приложение или игра и го спра рам паметта остава заета и след това за да подкарам каквото и да било трябва рестарт.Това доста наподобява андроид където трябва да има приложение трепещо други приложения които точат рам пък не се ползват.За съжаление още няма такова приложение за бада.И нещо интересно и малко смущаващо-вчера докато лягах тела ми беше в ръката и без да искам леко го чукнах в таблата на леглото и умря,демек изключен:S дали от чукването дали нещо друго нз.Днес на работа вадя го от вътрешния джоб да видя часа и гредъ пак изкл,варианта с притискането на червената слушалка е изключен.На някого случвало ли му се е подобно нещо.
[Quote]Тема: Re: Samsung S8500 Wave
Автор: fox_vt
Публикувано: 23.02.2012 22:13
Това доста наподобява андроид където трябва да има приложение трепещо други приложения които точат рам пък не се ползват.[/Quote]
Точно на android не му трябват такива приложения. Само хабят батерията.
Автор: fox_vt
Публикувано: 23.02.2012 22:13
Това доста наподобява андроид където трябва да има приложение трепещо други приложения които точат рам пък не се ползват.[/Quote]
Точно на android не му трябват такива приложения. Само хабят батерията.
Здравейте, да попитам някой от вас ползва ли приложение за четене на книги? Въобще има ли такова приложение, с което да се четат електронни книги в txt формат или ... някакъв друг? Гледам, че в стора или някакви книги, но на БГ език няма. Дали не трябва да се правят като програма, която да се инсталира? Ако е така мн лошо щото всяка книга ако трябва да се прави... не ми се мисли.
Еми така съм чел във форумите за андроид,а пък то кел файда да имаш пълна батерия като нямаш свободна рам.Както и да е де днес пак същия филм ставам 07:10 и като тръгвам за работа в 07:30 тела работи,в 08:45 рекох да видя колко е часа и нищо тела изключил и не може да се включи колкото и да задържам слушалката.След махане и слагане на батерията се вкл. но не ми харесва тоя режим (angry)Някой има ли такъв проблем че се чудя хардуерно ли е или софтуерно,в което съм по убеден при положение че за 5те дена откакто съм с бада 2 ми се исипаха толкос проблеми и дефекти с тела че ще е цяло чудо ако не е виновен ъпгрейта.И още един въпрос киес има ли опция да инсталира наново бада 2 че ме съмнява че се е омазало нещо при ъпгрейта щото стана от втория път.И последен въпрос при мен отнема 100 минути +/- 5 за да се ъпгрейтне бадата,колко е било при вас,щото ми се струва множко,за толко време два пъти ще си преинстална компа и ще ми остане време за бира деа :|
И аз имах същия проблем с изключването на телефона, първите няколко дни след като го ъпгрейтнах беше така, сега от известно време не се изключва (имам съмнение че това изключване може да се дължи на картата памет защото последния път когато се изключи като махнах батерията капачето което е на картата не беше заключено, заключих го и засега няма проблем)
Времето за ъпгрейтване при мен беше около 15 - 20 минути.
Времето за ъпгрейтване при мен беше около 15 - 20 минути.
Абе има нещо гнило тука аз ли бъркам някъде нз вече никога не бях флашвал телефон и ето научих се :D минах на бада 1,2 по метода описан от колегата Микин по назад в темата.Вържа след това с киес и ми излиза ъпдейт за бада 2,стартирам с махнати сим и карта памет изтегли файловете доста бързо и стигна до момента дето пише"В ход е надстройване на фърмуера на "GT-S8500"...Моля не откачвайте кабела,свързан към компютъра"
И от тука се почва едно чакане 100 минути както бях писал-като изтекат тела се стартира с бада 1,2 и ми пише че временната надстройка е инсталирана и да съм архивирал с киес,да ама аз неща то няма нищо в тела за архивиране вече.И пак започва още един цикъл от гореописаното 100 минутно чакане което тече и в момента,и не се знае кво ще стане накрая.Определено не трябва да е така който каквото и да ми разправя 4 часа ъпдейт това не е нормално.Ах забравих вчера докато бях още с бада 2 рекох да архивирам с киес и познайте цяла нощ се мърдат онея хуйни по лентата и нищо днес в 9 сутринта му дръпнах кабела.Да не би киеса да е проблем уж последна версия е оф аман вече накрая ще ми писне и ще се върна на бада 1,2 там поне бързо става.
И от тука се почва едно чакане 100 минути както бях писал-като изтекат тела се стартира с бада 1,2 и ми пише че временната надстройка е инсталирана и да съм архивирал с киес,да ама аз неща то няма нищо в тела за архивиране вече.И пак започва още един цикъл от гореописаното 100 минутно чакане което тече и в момента,и не се знае кво ще стане накрая.Определено не трябва да е така който каквото и да ми разправя 4 часа ъпдейт това не е нормално.Ах забравих вчера докато бях още с бада 2 рекох да архивирам с киес и познайте цяла нощ се мърдат онея хуйни по лентата и нищо днес в 9 сутринта му дръпнах кабела.Да не би киеса да е проблем уж последна версия е оф аман вече накрая ще ми писне и ще се върна на бада 1,2 там поне бързо става.