S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Мисля, че зависи от това колко информация има да се архивира.Аз имам 8 гигабайта карта,от които 7 са заети и ми отне около два часа да архивира от бада 1.2 на компютъра и после още два часа от компа на бада 2.0.
Няма нищо "не"нормално в тази инсталация.При мен протече по абсолютно същия начин и даже когато първия път телефона се включи и видях, че интерфейса си е същия като на бада 1.2 се уплаших, че за моя телефон няма още ъпдейт(хаха).Също се чудех защо всички, който бяха писали, че вече са ъпдейтнали споделят, че Kies им е дал опция да прехвърлят старите си приложения на бада 2.0, а мен програмата не ме попита дали да прехвърли приложенията.Чак след като телефона се включи и започна да архивира приложенията разбрах какво става.Аз също чаках доста време, но след като ъпдейта приключи окончателно не съм имал абсолютно никакви проблеми с телефона, а напротив - работи в пъти по-бързо и батерията се държи по същия начин както се държеше и преди(с моите 15-20 минути разговори на ден и по около половин час работа с приложенията и wi-fi изкарва без проблем 1 седмица без зареждане).Между другото след ъпдейта от 1.0 към 1.2 също много хора се оплакваха, че батерията им се изтощава по-бързо от преди, а аз пак нямах такъв проблем(осветеността на дисплея в момента е на 6 и се изключва след 15 секунди).
Вече съм пак с бада 2 :P тъкмо нагласих ндрайва той ми е най важен,и сега качвам останалите приложения и игри.И да видим как ще се държи телефона след това може и да си внушавам но май по бързо действа ама ще видим.Иначе и аз нямам проблеми с батерията е като се закрастя със някоя игра и я източвам и се налага да играя със зарядното,още от 1,2 съм забелязал че гледането на един цял филм ми точи 40% от батерията което ми се види нормално.Забелязах обаче един минус на 2 ката ако свържа тела със компа в режим съхранение на данни и после тела ми остава в режим запис в паметта на телефона,и се налага всеки път да го променям ръчно,щото изведнъж може да се окаже че няма памет а картата памет да е празна:)
Колеги минах на бада 2 но GPS не открива спътник.Имам GPS status и Ndrive които работеха безпроблемно на бада 1,0 но на бада 2,0 не откриват нищо.Във menu/setings/locations съм сложил всички отметки!
незнам брат, на мен и 10-та и 11-та си го откриват без проблем !
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 17:55
Тая Бада 2 има ли както на 1.2( фалшив разговор)-със задържане на кл за звука надолу(перфектно ме измъкваше от нежелани срещи и разговори) ,май доста полезни неща от 1.2 ги няма и как да направя като натисна който и да е клавиш да светне екрана за да видя часа например-няма само с бутона за заключване.Какво е това:отключване с разклащане което не действа по никакъв начин-това бъг ли е и има ли начин да направя като натискам по екрана да вибрира(има го но не действа при мен и при вас ли е така)-БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
Успех в експериментите на всички БАДАРИ-явно на нас се пада да им я развием тая ОС
Успех в експериментите на всички БАДАРИ-явно на нас се пада да им я развием тая ОС
Може ли да ми каже как мина на бъда 2.0,защото не мога да разбера. И kies си изтеглих и пак не става (blush):( :)
[Quote]Тема: Re: Samsung S8500 Wave [Re: batpets]
Автор: batpets
Дата: 22.02.2012 19:35
Има много дребни опциики които липсват. Ако контакт в указателя е с 2 номера няма как да се зададе номер по подразбиране - виняги е първия. Когато имаш групи в указателя не можеш да им настройваш тон за звънене. и други подобни дразнещи дреболии..[/Quote]
От няколко дни и аз съм с 2.0,но нямам оплаквания.
Навигацията NDrive си ми работи ок,само дето като натисна иконката и я зарежда във фонов режим.После натискамам и задърж средното копче/за да отида при фоновите програми/ и си я стартирам от там
Относно номерата по подразбиране-като задържа върху съответния номер излизат две прозорчета - копирай и настройка по подразбиране-и готово.
Днес си качих Next to you,която е вързана със foursquare и се държи доста добре.
:D:D:D
Автор: batpets
Дата: 22.02.2012 19:35
Има много дребни опциики които липсват. Ако контакт в указателя е с 2 номера няма как да се зададе номер по подразбиране - виняги е първия. Когато имаш групи в указателя не можеш да им настройваш тон за звънене. и други подобни дразнещи дреболии..[/Quote]
От няколко дни и аз съм с 2.0,но нямам оплаквания.
Навигацията NDrive си ми работи ок,само дето като натисна иконката и я зарежда във фонов режим.После натискамам и задърж средното копче/за да отида при фоновите програми/ и си я стартирам от там
Относно номерата по подразбиране-като задържа върху съответния номер излизат две прозорчета - копирай и настройка по подразбиране-и готово.
Днес си качих Next to you,която е вързана със foursquare и се държи доста добре.
:D:D:D
Аз пък изобщо не съм доволен от бада 2 с това устройство.
Откакто съм с последната, батерията ми пада два пъти по бързо, като отварям по тежки приложения ми се затварят всички активни уйтджети, като цяло телефона стана муден реагира бавно при натискане на какъвто ще да е бутон( 2-3сек). И да го рестартирам, все тая.(angry)
Ще го сменям в най-скоро време, минавам на робота.(whistle)
Откакто съм с последната, батерията ми пада два пъти по бързо, като отварям по тежки приложения ми се затварят всички активни уйтджети, като цяло телефона стана муден реагира бавно при натискане на какъвто ще да е бутон( 2-3сек). И да го рестартирам, все тая.(angry)
Ще го сменям в най-скоро време, минавам на робота.(whistle)
Голям проблем имах с батерията източваше се за 8 часа без нищо да пипам!!!!Какво ли не правих изтрих всички програми ресети,и не се оправяше!!!И цялата работа излезе от сим картата на виваком сложих друга и се оправи сега даржи 5 дена!!Не съм очаквал такова нещо!!!!!