S6102 Galaxy Y Duos
Samsung Galaxy Y Duos
Купих си го много е як :)
-
- Регистриран: 25 мар 2008, 09:59
Re: Samsung Galaxy Y Duos
С два радиомодула ли е?
Предполагах, че ще зададете този въпрос :)
Отговора е : с един радио модул е!
Знам, че има много спорове по темата за броя на радиомодулите, но се оказа че с един е по-удобно. До сега бях с телефон с два радиомодула и се получаваше следната неприятна ситуация : когато говориш по едната линия, на другата дава сигнал свободно и човека си мисли че не искаш да му вдигнеш, а сега с един радиомодул дава "абоната в момента разговоря" и отсрещния опитва отново малко по-късно.
Отговора е : с един радио модул е!
Знам, че има много спорове по темата за броя на радиомодулите, но се оказа че с един е по-удобно. До сега бях с телефон с два радиомодула и се получаваше следната неприятна ситуация : когато говориш по едната линия, на другата дава сигнал свободно и човека си мисли че не искаш да му вдигнеш, а сега с един радиомодул дава "абоната в момента разговоря" и отсрещния опитва отново малко по-късно.
Не разбирам защо ви е телефон с два радиомодула???Това е все едно да си легнете с две жени и едната ще е винаги ощетена:)))))))))))), или да говорите по два телефона едновременно....
Телефонът вече се предлага и от Технополис за 299 лв. Аз да попитам ако някой го има този телефон- колко време издържа батерията ако само се ползва за разговори?
Батерията ми издържа два пълни дена (48 часа) при постоянно включено WiFi
Предполагам, че само при разговори ще държи три дена.
Предполагам, че само при разговори ще държи три дена.
А gps-a използвал ли си го и може ли да се разчита на него ако съм с колата и ми се наложи да ползвам навигация?
Все още не съм му качил навигационна програма и съм пускал само мапса, но има добър обхват и се позиционира бързо.
-
- Регистриран: 15 мар 2012, 11:48
GPS-a вграден ли е или assisted? Товари ли сметката при навигация?
Може ли някой да обясни как се сменя от СИМ1 На СИМ2 и обратно,като при Samsung C3322 с външен бутон или с през меню на тъчскрийна.Ако е през екрана ,до колко е удобно ,има ли шорткът или се минава през менюта?