N7000 Galaxy Note
Re: Samsung Galaxy Note
Днес го гледах в виваком на красно село
Ноут може да бъде видян и в офиса на Вива в Студентски град (казаха ми, че имат в наличност само бели), както и в новия магазин на червения оператор до Президентството (там можеш да си го разцъкваш с часове).
Имай предвид, че Ноут е голяма тухличка. Съветвам те да го хванеш и да го усетиш на живо. Ясно, че блазни, голям екран, HD резолюция, но пак повтарям, голяма лопата е. (yes)
наистина е голям, но само първите два дни ( няма и толкова ) .. Обаче има една лоша страна - веднъж като свикнеш с него, след два дни употреба, за нищо на света няма да можеш да се върнеш на по- малък екран. Аз мисля да мина на samsung galaxy s 3 по-късно... но от сега знам, че ще е тегаво . Вчера хванах стария си телефон- samsung galaxy s2 и направо онемях- чудя се как съм могла да се оправям с този ' ню-ню' екран:D:D:D
Иначе и аз, когато го видях за пръв път си казах: егати плочата, няма да го купя. След някой друг ден пак го видях и не го намерих тооолкова голям.
Така че, вижте го, оставете да мине някой друг ден и пак го вижте.Няма да Ви се види толкова голям.
Че е голям, толям е - но .. е хубаво голям:D
Иначе и аз, когато го видях за пръв път си казах: егати плочата, няма да го купя. След някой друг ден пак го видях и не го намерих тооолкова голям.
Така че, вижте го, оставете да мине някой друг ден и пак го вижте.Няма да Ви се види толкова голям.
Че е голям, толям е - но .. е хубаво голям:D
-
- Регистриран: 16 фев 2006, 19:30
Здравейте,
от събота и аз със "СУПЕР ПЛОЧКА" (woo) .
Тъй като съм от скоро с андроид , имам въпроси , ще се радвам ако някой отговори !!
И така , имам нет мобилен от виваком , ноооо понякога спира , и най често ако междувременно се вържа с уи-фи (woo) , но понякога и просто от самосебе си , рестартирам от хоум бутона не тръгва , тряя да ресна телефона за да може да дойде нетаааа.... пробвах с всички видове настройки , не се оправи .... и това си е ..... МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ТОЗИ КОЙТО РЕШИ ДА МИ ПОМОГНЕ !!!
от събота и аз със "СУПЕР ПЛОЧКА" (woo) .
Тъй като съм от скоро с андроид , имам въпроси , ще се радвам ако някой отговори !!
И така , имам нет мобилен от виваком , ноооо понякога спира , и най често ако междувременно се вържа с уи-фи (woo) , но понякога и просто от самосебе си , рестартирам от хоум бутона не тръгва , тряя да ресна телефона за да може да дойде нетаааа.... пробвах с всички видове настройки , не се оправи .... и това си е ..... МНОГО БЛАГОДАРЯ НА ТОЗИ КОЙТО РЕШИ ДА МИ ПОМОГНЕ !!!
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Въпреки, че си с Вива НЕт, обади се на 088 1881 (М-Тел Смартлиния). Там ще ти асистират с техническите затруднения. Или си смени доставчика на Мобилен нет ;) Аз с моя нямам грижи :)
-
- Регистриран: 01 апр 2009, 01:00
Здравейте,
много се чудих между двата телефона ,но в крайна сметка вчера след като проверих поне десет магазина на Глобул и Германос във Врана и София си взех СГ нот .
Екрана е невероятен според мен проблема е ,че няма как да боравиш с този телефон само с една ръка поне на мен не ми се отдава :).
Ще съм благодарен ,ако някой сподели опита си с телефона с нещата ,като настройки за по-голям живот на батерията,нови приложение и други подобни.
много се чудих между двата телефона ,но в крайна сметка вчера след като проверих поне десет магазина на Глобул и Германос във Врана и София си взех СГ нот .
Екрана е невероятен според мен проблема е ,че няма как да боравиш с този телефон само с една ръка поне на мен не ми се отдава :).
Ще съм благодарен ,ако някой сподели опита си с телефона с нещата ,като настройки за по-голям живот на батерията,нови приложение и други подобни.
We are afraid we have some bad news for the Galaxy Note users out there. The Android 4.0 Ice Cream Sandwich update for the phoneblet has been pushed back from its initially announced Q1 launch to Q2.
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Здравейте, след 2 седмици ще си купувам Ноут-а и искам да попитам има ли някакви хардуерни и софтуерни особености на които трябва да обърна внимание, за да не попадна на някоя дефектна или по-калпава бройка. Питам защото чета тук-там за модели с различни модули на камерата и какво ли още не, и за разни кодове с които се проверяват различни неща. Благодаря предварително!
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 03:32
http://www.androidbg.com/forum/topic31328-preporka-pri-pokupka-na-galaxy-note.html