I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
TURL я обясни стъпка по стъпка как става през один за 3 минути? Че и на мен вече не ми се чака. Оправен ли е бъга с хенсфрито?
Има различни малки проблеми , двапъти го префлашвам и резетвам но продължава да забива на живия тапет и да ми изтрива бързото набиране.
Mnogo lesno , svali si : Samsung Galaxy S / S2 CSC , ot android market i si smeni produktovia kod.Posle update prez keisa i gotovo :D
Свалих го но само един продуктов код ми дава активен, как да си ги кача и другите:|
Толкова ли е трудно да туриш tar.md5 файл в полето PDA в Odin 1.85, да вкараш телефона в Download режим (voldown+home+power), да свържеш телефона с компютъра и да флашнеш?
S9+
Лесно звучи, но два пъти съм го прецаквал, не искам да рискувам. Ще почакам през Киеса.
napravi go na : XEH
Posle se restartira telefona
i togava prez kiesa
Posle se restartira telefona
i togava prez kiesa
нямам XEH при избиране на IMEI! Help:)
Само един код ми дава като опция, XEU
[Quote]нямам XEH при избиране на IMEI! Help [/Quote]
Няма как и да имаш, в телефоните, закупени в България, тази кодировка като опция я няма. На моя тел също няма..Тези кодировки и тям подобни ги има на телефоните правени за други държави..:|
Няма как и да имаш, в телефоните, закупени в България, тази кодировка като опция я няма. На моя тел също няма..Тези кодировки и тям подобни ги има на телефоните правени за други държави..:|