S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
на н драив 11 защо улиците ми излизат на ирански?
Някой има ли voice файл за NDrive 11 - TonyBG.
Този за Ndrive 10 е различен и не се инициализира при мен на 11-та.
Този за Ndrive 10 е различен и не се инициализира при мен на 11-та.
Абе не остана ли нейде безплатно ндрайв 11 :| десятката ми излиза на половин екран пък тая няма намиране.
пп в иранския магазин пак са пуснали Н драйв 11 безплатно тегли народе докато не са я спрели,аз таман си направих регистрация там но чакам да ми видят новия имейл.Интересно пише че поддържа и български език тая н драйв.
пп в иранския магазин пак са пуснали Н драйв 11 безплатно тегли народе докато не са я спрели,аз таман си направих регистрация там но чакам да ми видят новия имейл.Интересно пише че поддържа и български език тая н драйв.
Моля някой да качи БГ картата някъде понеже линка от по-задните страници не работи или да покаже къде го има!
Благодаря предварително !
И на бг гласа също ;)
Всъщност оказа се че работи със карти 2.18 и 2.20 демек копираш си твойта карта от ндрайв 10 и работи.Но някой да ми прати ако може бг гласа за 11 та ако може.Мейла ми е [email protected]
Всъщност оказа се че работи със карти 2.18 и 2.20 демек копираш си твойта карта от ндрайв 10 и работи.Но някой да ми прати ако може бг гласа за 11 та ако може.Мейла ми е [email protected]
-
- Регистриран: 16 авг 2010, 09:21
като правихте ъпдейт, след архивирането и започването на самият ъпдейт на екрана на телефона появи ли се син правоъгълник по край на екрана и с червен надпис . Download mode .
Да, при мен се появи.
Аз нямах 10 на тел ... свалих си 11 от иранският сайт и там ме попита за гласове ... дадох му на Иво и той ги инсталира .
Но сега нямам БГ карта за 11 и май няма от къде да я сваля :(
Но сега нямам БГ карта за 11 и май няма от къде да я сваля :(
Дай и мейл да ти я пратя ;)
[email protected]