Това ли е Samsung Galaxy S III?
Re: Това ли е Samsung Galaxy S III?
А ти "шитня" ли си? Значи хем неграмотен, хем обижда и отгоре на всичко иска да си налага мнението върху другите все едно само той е прав. Тоя сайт няма ли някакви филтри за селтаци като тебе?
И как ще изкараш този модел с изчистен дизан на улицата, за да го ползваш? Както виждаш, покрай дисплея няма никакво място да се държи. Освен вниманието ми да го гледам, сега ще ми отнема и възможноста да си използвам ръцете ли? Телефонът върви в тотално грешна посока, но е нормално, тази година Епъл не изкараха нов дизайн за айФоун и Самсунг останаха без добри идеи, а само с маса обиждащи фенове, които обявяват всеки друг за сектант и т.н. Така беше и с Нокиа, ако някой не си спомня.
[Quote] А ти "шитня" ли си? Значи хем неграмотен, хем обижда и отгоре на всичко иска да си налага мнението върху другите все едно само той е прав. Тоя сайт няма ли някакви филтри за селтаци като тебе?[/Quote]
Абе незнам дали аз съм селтак ама ти със сигурност си!Знаеш ли го тоя лаф,че когато двама си мерят пи*ките ти не трябва да си слагаш ду*ето там?!Не си налагам мнението,простоказвам,че за мен белия телефон е супер грозен!!!
Абе незнам дали аз съм селтак ама ти със сигурност си!Знаеш ли го тоя лаф,че когато двама си мерят пи*ките ти не трябва да си слагаш ду*ето там?!Не си налагам мнението,простоказвам,че за мен белия телефон е супер грозен!!!
Я се загледай по хубаво да видиш,че има достатъчно рамка за да държиш телефона!Пак казвам,на мен снимки 2 и 3 много по ми харесват но не налагам мнението си на никой!Това,че ми е чудно,че някой харесват белия телефон не значи,че налагам мнението си!Всеки си има вкус!!!И Клим не ми давай примери за тези който на ричат Епъл феновете "сектанти",аз харесвам Епъл и продуктите който предлагат!
Аз не коментирам дизайна от гледна точка на това дали е красив или не, говоря изцяло от страна на това колко е удобен за полване. А място няма, особено за телефон, който ще работи с недоразумението, наречено ICS и по-скоро он-скрийн бутоните.
Защо наричаш ICS недоразумение?Ти си бил голям перфекционист бе!
Първо, престани да говориш на всички в този форум като че ли са ти първия приятели. Второ, да, недоразумение е. Води се огормен ъпдейт, голяма революция, а всъщност е стъпка назад. Практически, спира развитието на таблетите, а и за телефони не предлага кой знае какво, освен адекватен интерфейс. Само че и той няма да се вижда кой знае колко, защото производителите почнаха и него да крият под своите скинове. Една ОС се определя от 3 неща: 1. Приложения 2. Интерфейс 3. Хардуер (на телефона, който я задвижва). Когато едно от тези три неща липсва или не е качествено изпълнено, значи има ще много работа по нея.
Вече се убедих,че нищо неразбираш,а аз си мисквх,че много "чаткаш"!Ти живееш във собствената си заблуда!
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Не мога да си обясня защо се дръвчите за нещо което не е сигурно, че ще изглежда така. Когато от Самсунг обявят официално как ще изглежда новият им добитък, тогава се плюйте. Освен това всеки има право на мнение и не бива така да се потъпква чуждото мнение.
Обсъждаме дизайн. Тук не става въпрос за мнение. Едно парче стъкло с толкова голям дисплей просто не може да се изпозлва лесно и ще граби много от вниманието на този, който го изпозлва. А за това дали разбирам или не- не е това темата на разговора. Аз ти казвам, че ICS дръпна таблетите назад с това, че им натресе телефонните приложения без дори да има някакво различно изикване, а за телефоните не направи нищо особено, понеже си остават все така орязани от към използваемост. Разбира се, хората, които искат да си окрасят екраните с много уйджети, остават доволни. Но за мен си остава неудобна ОС, с която да трябва да се съобраззяваш постоянно и никога няма да забравя как ен спирах да търся нови и нови РОМ-ове, докато не се запознах от близко с правенето на такъв и забелязах колко ужасна е цялата идея на ОС.