C3322

nimfa
Регистриран: 21 мар 2010, 13:30

Re: Samsung C3322

Мнение от nimfa » 13 мар 2012, 20:25

Това е двусимка, и определено не бих си позволила да сравнявам Самсунг с други несполучливи такива, каквито между другото са и Нокия напоследък. Много съм доволна от двусимки Самсунг, за втори път си купувам и определено парите, които дадох си заслужават.
Не, телефонът не чете уърд документи, все пак върви по 130лв. максимум, но си има своите предимства.

Wintersun_Dragon_Sonata
Регистриран: 17 апр 2011, 18:43

Мнение от Wintersun_Dragon_Sonata » 13 мар 2012, 20:32

Хубава работа, ама... Смених 5-6 "Samsung"-а за последните 3 години, два от които бяха дву-симки. И вече реших окончателно да се откажа от тая марка! Продължавам да се чудя как, аджеба, е възможно всички "Samsung"-и да са с менюта на български език, а пък нито един от тях да няма опция за писане на SMS нито на български, нито даже на руски!!!!!!:|

nimfa

Мнение от nimfa » 20 мар 2012, 11:14

[B]Хубава работа, ама... Смених 5-6 "Samsung"-а за последните 3 години, два от които бяха дву-симки. И вече реших окончателно да се откажа от тая марка! Продължавам да се чудя как, аджеба, е възможно всички "Samsung"-и да са с менюта на български език, а пък нито един от тях да няма опция за писане на SMS нито на български, нито даже на руски!!!!!!
[/B]

Да бе, баба ти само на кирилица е писала смс-и... За хората, които имат роднини в чужбината са идеални телефончета, а и не забравяй че от скоро се предлагат смс-и на кирилица и все още има телефони, които не могат да ги четат, а излизат йероглифчета и квадратчета... Мисля че не е болка за умиране.
Малко впечатления след месец ползване - идеална батерия - зареждане в събота, след това в събота :) 6, 7 дни не ми мърдат! (yes)

scarybear
Регистриран: 06 авг 2007, 10:32

Мнение от scarybear » 20 мар 2012, 16:01

Да бе, баба ти само на кирилица е писала смс-и... Мисля че не е болка за умиране.

Ама ти така мислиш моето момиче ;) другите хора имат различни нужди, за мен също е важно да може да се пише на кирилица...

от скоро се предлагат смс-и на кирилица - дали? колко от скоро, аз от години пиша на кирилица...

Как се изказвате така крайно, всеки само себе си гледа - имайте малко толерантност и към другите (angry)

Wintersun_Dragon_Sonata
Регистриран: 17 апр 2011, 18:43

Мнение от Wintersun_Dragon_Sonata » 20 мар 2012, 19:31

Ако съобщението е от само едно изречение, се съгласявам, че липсата на кирилица за писане не е болка за умиране!8)
Но ако се наложи да пишем цяло писмо, май болката ще стане голяма, а? Най-вече за този, който получава SMS-a...(blush)

jjf
Регистриран: 11 фев 2010, 13:32

Мнение от jjf » 21 мар 2012, 20:18

Здравейте,
Имам телефона от няколко дни и е рано да дам отзиви, но пък се нуждая от малко помощ.
1. Как точно да направя така, че докато говоря по едната карта, а по другата ме търсят, да мога после да получа известие, че са ме търсили. Същевременно човекът отсреща да чува сигнал заето, а не че съм извън обхват?
2. Има ли начин да разделя тел. указател, така че когато съм превключил на мтелската карта, в указателя да виждам само номерата, които са ми на нея. Проблемът е, че имам и служебна карта на Виваком, но в указателя виждам контактите общо, а не ми е нужно. През работно време позлвам само Виваком картата и съответно искам да виждам само тези контакти, а вечер, след работа, е точно обратното.
3. Четох, че телефонът работи само с java приложения. Откъде бих могъл да сваля такива?

Ше съм благодарен на всеки, който може да помогне :)

nimfa

Мнение от nimfa » 22 мар 2012, 19:32

Здравей, не знам защо ми се приемат думите все едно се заяждам. Напоследък май никой няма чувство за хумор :) Все пак можехте да си пробвате телефончето преди да го купите или да питате дали има кирилица :) Или пък да питате тук - все някой щеше да ви отговори :) (yes)

nimfa

Мнение от nimfa » 22 мар 2012, 19:42

Здравейте, телефона не може да се настрои да получавате известие - това е от оператора. Щом имате вивателска карта няма проблем да получите съобщение че някой ви е търсил, докато сте говорили по другата карта :) Отсрещният човек ще чува, че ви е изкл.номера, но после нищо не пречи вие да се обадите :)
Онова с общия указател става по следния начин: Меню-> Тел. указател->Опции->Настройки (13 номер в списъка)->Преглед на записите_> ... и избирате коя карта да ви се вижда, но каквото и да сложите - ще важи и за двете карти... Малко е недомислено, но карай... Аз съм си го настроила да ми се виждат всички - така или иначе ако сте си сложили различни иконки за различните карти - ще можете да различавате кой номер откъде набирате :)

nimfa

Мнение от nimfa » 22 мар 2012, 20:02

" През работно време позлвам само Виваком картата и съответно искам да виждам само тези контакти, а вечер, след работа, е точно обратното"

Здравейте : Меню-> Настройки-> управление на СИМ->Автоматично превклюване трябва да е изключено за да ви остане само едната карта включена. Избора на картата, която желаете да ви е основна, става с копченцето оотдясно на телефона. И двете карти са ви в режим на готовност и по която и да ви търсят, ще звънне. Но когато говорите, ако някой ви потърси по другата карта, ще чуе че няма връзка и след това ще разберете кой ви е търсил (ако оператора предлага тази функция, не се настройва от телефона. Например с вивателската ви карта със сигурност ще получавате смс-и, за др. оператори - не знам :)

jjf
Регистриран: 11 фев 2010, 13:32

Мнение от jjf » 22 мар 2012, 22:53

Благодаря за отговорите. Жалко, че не може да се избира настройка кой тел. указател да се вижда за всяка карта. Аз например от служебната карта никога не набирам лични номера и обратното и затова е безполезно да виждам, когато съм на Мтелската карта служебните номера.
А ако автоматичното превключване е включено, това какво означава- че в дадения часови интервал ще бъде включена определената карта, докато ръчно не я сменя?

Отговори