I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
[Quote]Абе хора, вие мразите ли се, занимавате се с някакви кодове, киесове.[/Quote]
Получи се КуКер... благодаря много за съветите ... иска се да се изпълнят точно инструкциите които си дал МНОГО БЛАГОДАРСКО
Получи се КуКер... благодаря много за съветите ... иска се да се изпълнят точно инструкциите които си дал МНОГО БЛАГОДАРСКО
Ei ti kakuv si burborko , samo govori6 govori6 i govori6.
Predi dve sedmici si napravih telefona s android 4.0.3
Tolkova prosto i elementarno , 4e niama na kude o6te.
A i moia telefon ne e kopuvan ot ungaria , a e kupen ot VIVACOM i be6e s TPH , i pak go napravih bez Odin na 4.0.3
Predi dve sedmici si napravih telefona s android 4.0.3
Tolkova prosto i elementarno , 4e niama na kude o6te.
A i moia telefon ne e kopuvan ot ungaria , a e kupen ot VIVACOM i be6e s TPH , i pak go napravih bez Odin na 4.0.3
[Quote]Получи се КуКер... благодаря много за съветитe[/Quote]
Кое се получи от всичко това, което обсъждаме тука? Да не ме бъркаш с FuntaraBG ? Благодарностите са за него, ако е за флашване с Один..;)
Кое се получи от всичко това, което обсъждаме тука? Да не ме бъркаш с FuntaraBG ? Благодарностите са за него, ако е за флашване с Один..;)
[Quote]задържаш бутона за намаляване на звука и пауър бутона (тоя отдясно) едновременно за да влезеш в DL режима... [/Quote]
Разбрах го, давай сега по същество за Одина..:|
Разбрах го, давай сега по същество за Одина..:|
[Quote]be6e s TPH , i pak go napravih bez Odin na 4.0.3 [/Quote]
През Киеса ли стана сандвича? :)
През Киеса ли стана сандвича? :)
[Quote]Получи се КуКер... благодаря много за съветитe[/Quote]
флашването през Один :)
флашването през Один :)
През Один всичко мино ок! Благодарско на FuntaraBG !(yes) Вече си разглеждам сандвича! (woo)
Ето каква е разликата между старата и новата ОС , приятно гледане;)
[B]Samsung I9100 Galaxy S II - ICS vs. Gingerbread[/B]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ofEgPEwTWrg&feature=player_embedded#![/Youtube]
[B]Samsung I9100 Galaxy S II - ICS vs. Gingerbread[/B]
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ofEgPEwTWrg&feature=player_embedded#![/Youtube]
Re: android 4
Предполагам до седмица две ще излезе за цяла Европа включително и за България, ако ти се рискува и нямаш търпение пробвай с Один.