S5360 Galaxy Y
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Samsung Galaxy Y S5360
супер цена за супер екстри 160лв с 1 година договор от виваком с 5 лв такса,а свободната му цена е 269лв
Re: Samsung Galaxy Y S5360
Искам да помоля тези, които имат такъв тел. да споделят мнението си за тела.Доволни-недоволни и колко му държи батерията?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Вчера купих белия модел за жената. Много приятно телефонче. Батерията беше на половина и след всичкото ръчкане вчера и днес още не е паднала. Работи сравнително бързо. Мъничка е резолюцията на дисплея но за парите си заслужава.
Благоря много за инфото! Жив и здрав!
Кой телефон ми препоръчвате NOKIA 500 или SAMSUNG GALAXY Y ?? :|
-
доста е относително,защото нокиата е с по-гоям дисплей и с 1Гхц процесор,а самсунга е с 800Мгц и с малък дисплей.Спомени предпочитанията андроид или симбиан предпочиташ и важно ли е да е на по-ниска цена,за да мога да ти дам точен избор!
Ми да е около 250/260 лв android или symbian няма значение, да ми отваря разни игри кат angry birds или aspohlt 4.Ми най- важното е да ми върши работа ;]]
Телефончето е прилично за парите си. Ако не го ръчкаш непрекъснато и ако ви-фи то е изключено издържа до 3 дни, иначе 2 дни максимум
-
е значи самсунга си вземи
Здравейте! Взех си телефона преди 1 месец от Германос. Имам проблем с изпращането и получаването на ММС. С Глобъл съм. Моля, който има този телефон да сподели как са при него нещата, настойки и т.н. Какво ли не опитах, но не става.