S8500 Wave
Re: Samsung S8500 Wave
Здравейте! Мога ли да помоля да обясните как точно протича ъпдейта към бада 2.0 през Киес и колко време отнема и ако сте имали проблеми да споделите какви. Имах един неуспешен ъпдейт към 1.2 преди време и не искам пак проблеми, затова събирам различни мнения и опит.
Благодаря предварително! :)
Благодаря предварително! :)
Мда толкова е и ако имаш ценни приложения първо архивирай всичко чрез опцията на киес макар че при мен нищо не стана цяла нощ стоя и нищо не архивира.Не е сложно но въпреки това е по забатачено от ъпдейта към 1,2 там е меко казано песен,но там не променя почти нищо а тук едва ли не инсталира нова ОС (андробада):D
-
- Регистриран: 28 мар 2012, 13:56
От скоро имам телефона , и първото нещо което направих е да го направя на 2.0 ,но защо телефона не намира спътници, дал съм всички отметки и като дам на "моята позиция" стой дълго време всичко на 0 и не се променя броя на спътниците остава 0. Иначе съм само със ROUTE 66 , и там всичко изглежда добре ,но и там не намира сателит ,който да определи къде съм ,за да стартира навигацията. Някой знае ли защо не gps ,не открива спътници ? :(
Ще ги открие, но трябва да чакаш поне 20-30 мин. на открито място!
-
A-GPS кое е програма ли или е вграден в телефона ,защото в момента нямам a-gps , като приложение или опция ?
Отиваш в настройки/позиция там активираш първите три настройки-обслужване по местоположение,разширени GPS,позиция по мрежата, и отваряш моето местоположение и чакаш за по малко от минута трябва да те намери.След това можеш да изключиш трите опции и би трябвало всичко да е наред.И разбира се за да заработи всичко трябва да имаш пуснат нет на телефона(whistle)
-
- Регистриран: 12 мар 2011, 01:00
Здравейте!Как може да се запише телефонен разговор?
-
Значи само с интернет от оператора става ,защото аз нямам,може би заради това не става ,да ме открият спътници.