I9100 Galaxy S II
Re: android 4
Mnogo po dobur e interneta s 4.0.3
[Quote]Устройството ви не поддържа надстройване на софтуера през Kies.
Ami sega kvo pravim , sled kato si instalirah 4.0.3 ve4e mi izpisva tova v kiesa ???
Niakoi da ima otgovor ??? [/Quote]
Ако си го флашвал през Один, тела е останал със продуктовия код на предишната стара версия на частотата. Виж със CSC Selekt дали версията на продуктовия код на новата версия съвпадат. Тогава през Киеса всичко ще е ок! :)
Ami sega kvo pravim , sled kato si instalirah 4.0.3 ve4e mi izpisva tova v kiesa ???
Niakoi da ima otgovor ??? [/Quote]
Ако си го флашвал през Один, тела е останал със продуктовия код на предишната стара версия на частотата. Виж със CSC Selekt дали версията на продуктовия код на новата версия съвпадат. Тогава през Киеса всичко ще е ок! :)
Общо взето при Анроид 4 рут ще трябва да се качи някое друго приложение, изискващо това. Иначе повечето приложения, с цел икономия на батария, се изключват от Настройки просто с натискане на едно копче При мен са изключени около 10 такива. (whistle)
Re: Samsung Galaxy S II
Здравейте!Искам да си купя този телефон ,но искам да попитам,има ли значение къде е произведен и на какво друго да обърна внимание.Благодаря Ви предварително за отговорите!!!!
[Quote]Благодаря Ви предварително за отговорите!!!! [/Quote]
http://www.androidbg.com/forum/
http://www.androidbg.com/forum/
-
- Регистриран: 06 яну 2012, 23:58
Samsung Galaxy S II
Пичаги мерси много -инсталирах Андроид 4-ката,но се появи проблем - като вляза в нета да кажем в З@мунда и отгоре не могат да ми се заредят всички банери или пък във Вб*кс не искат да ми се заредят клипчетата и на тяхно място има въпросче.Какво да правя,инсталирал съм всички бисквитки.
Бисквитките няма как да инсталираш. Но можеш да инсталираш Adobe Flashplayer от маркета :)
S9+
-
- Регистриран: 06 яну 2012, 23:58
Aз Флаш Плеъра го имам и преди да ъпдейтна до 4-ката всичко си работеше на 6,обаче сега не знам какво стана.А за бисквитките исках да кажа,че съм дал на опцията приемане на бисквитки.
Вече пускат 4.0.4, а предната версия още я няма на повечето места по света, в това число и БГ. (no)