S5220 Star 3
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Samsung Star 3
az li4no ne go prepory4vam osobeno za surfirane,za6toto trygnah da mu instaliram browzer i se skysa da zabiva i daje ne go iz4akah da se instalira i go zarqzah
-
- Регистриран: 18 мар 2012, 18:00
Re: Samsung Star 3
----Защо инсталираш БРаузър! :| Пише,че има Опера мини!:) Отваряш го и влизаш през него в интернет! Аз го инсталирах /операта/ ,защото го нямах и съм доволен от него! Този модел телефони обаче,без 3G. ,без процесор ,без операционна система са много тегави за сърфиране в нета!:| Стават аман заман да си провериш АБВ пощата:) Като купуваш тел.,то трябва да се светнеш с възможностите му и да прецениш колко би ти вършил работа! Би било добре поне 3G. ,да имаше ,но уви!:) Аз съм с модел Нокия 2006г.,и си сърфирам в нета,пускам обяви дори и си гледам клипчета онлайн ! Този модел Самсунг няма качествата на интернет телефон!!!:D
-
az v magazina na vivacom go razgledah,a ina4e za kupuvane 6te e galaxy Y,koito se spravq pove4e ot dobre pri polojenie,4e e samo 10 ili 20 lv po-skap ot tozi
-
a i ne na posledno msto zabravih da ti kaja 4e kato instalirah opera i vaob6te ne me pita da pozvolq li dostap,a DIREKTNO neuspeh pri svarzvane
Мисля да си го взимам,как е телефончето?
-
ne6to ne go biva ne6to ne 6te da vliza v internet prez opera,az sam go izprobval v magazin na vivakom za 20-30lv o6te si kupi galaxy Y,az si kupih galaxyto i sam dovolen
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
здравейте,дали някои мойе да ми каже дали този самсунг има не6то като маркет(както андроид има) и как се наглася картина или снимка за тапет.благодаря ви
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Здравей,
защо не звъннеш в кол центъра, трябва да могат да ти помогнат.
защо не звъннеш в кол центъра, трябва да могат да ти помогнат.