I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
[Quote]кой полски XXLPQ или XXLPS? [/Quote]
И двата. В началото бе XXLQ, а след ъпдейта версията стана XXLPS ;)
И двата. В началото бе XXLQ, а след ъпдейта версията стана XXLPS ;)
моя е KOR ама не мисля да го сменям, че прави хард ресет :)
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iKcNVsoSHoo&feature=g-vrec&context=G2d2f084RVAAAAAAAAAg[/Youtube]:P
Снимах тези дни с камерата на телефона. Снимките излязоха леко размазани.(angry) Само при мен ли е така или е от ICS версията ? :|
Здравейте колеги,
Някой може ли да ми каже кое точно ми е серийния номер на СГС2-та? Опитвам се да направя ъпдейт и ми иска сериен номер и модел.
Благодаря предварително!
Някой може ли да ми каже кое точно ми е серийния номер на СГС2-та? Опитвам се да направя ъпдейт и ми иска сериен номер и модел.
Благодаря предварително!
Свали батерията , номера е в долната част на баркода!;)
Колега благодаря. Ще те помоля за още малко помощ ако имаш време.
Въведох серийния номер и модела но ми изписва GT-I9100 does not support initializing!
А днес ми ъпдейтна киес-а и би трябвало да имам ъпдейт за телефона ако правилно разбирам.
Въведох серийния номер и модела но ми изписва GT-I9100 does not support initializing!
А днес ми ъпдейтна киес-а и би трябвало да имам ъпдейт за телефона ако правилно разбирам.
[Quote]А днес ми ъпдейтна киес-а и би трябвало да имам ъпдейт за телефона ако правилно разбирам. [/Quote]
Ъпдейта на Киеса няма нищо общо с ъпдейта на фирмуера. Зависи с какъв CSC си. Ако е за балканския регион ще има да чакаш..:|
Ъпдейта на Киеса няма нищо общо с ъпдейта на фирмуера. Зависи с какъв CSC си. Ако е за балканския регион ще има да чакаш..:|
Аз съм в Германия и телефона е купен тук от Водафон.
Как да ъпдейтна фърмуеъра? може ли малко хелп?
Как да ъпдейтна фърмуеъра? може ли малко хелп?
[Quote]Как да ъпдейтна фърмуеъра? може ли малко хелп? [/Quote]
От Маркета си свали приложението CSC Select и виж какъв ти е продуктовия код на телефона..(whistle)
От Маркета си свали приложението CSC Select и виж какъв ти е продуктовия код на телефона..(whistle)