I9100 Galaxy S II
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Re: Samsung Galaxy S II
Ако си знаеш кода за ограничение може да се активира такова и през опциите на телефона, а иначе отделно си има и преки кодове, които ти си намерил.
[Quote]Ако си знаеш кода за ограничение [/Quote]
Откъде да го знам!?:| От колцентъра даже ми казаха да си погледна в ръководството към телефона !!? Смях! :D
P. S. Всички да си прегледат упътванията за телефона, че в моето няма никакви кодове...:D
Откъде да го знам!?:| От колцентъра даже ми казаха да си погледна в ръководството към телефона !!? Смях! :D
P. S. Всички да си прегледат упътванията за телефона, че в моето няма никакви кодове...:D
-
- Регистриран: 16 апр 2012, 13:28
Здравейте, понеже не разбирам много от телефони, а спешно имам нужда от нов телефон. Харесал съм си Самсунг галакси W, но в сайта пише, че няма WAP? Така въпроса ми е дали този wap е толкова важен? Благодаря предварително ;)
Здравей,
няма да имаш интеренет на телефона.
няма да имаш интеренет на телефона.
[Quote]няма да имаш интеренет на телефона. [/Quote] :D
Андроид телефон без интернет ?! :D
Кой ползва WAP сега ? Телефонът е от среден клас, но си има всичко необходимо.
Андроид телефон без интернет ?! :D
Кой ползва WAP сега ? Телефонът е от среден клас, но си има всичко необходимо.
Wapa не беше ли за връзка с нета от оператора?
Има си wap, като всеки android. Може да е объркано описанието.
Според вас тази оферта заслужава ли си? http://www.vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_telefoni/view/samsung_galaxy_s_ii/offers
729 лв, дори и да не ползвам UniCall XS 12 месеца x 5 лв = 60 излиза общо 789 лв
Защото ме е страх да то взимам от малък магазин. :S
729 лв, дори и да не ползвам UniCall XS 12 месеца x 5 лв = 60 излиза общо 789 лв
Защото ме е страх да то взимам от малък магазин. :S
Според мен почакай няколко месеца и посъбери поне малко пари за Галакси III(whistle)
Добре е, според мен си заслужава :)