I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Само, че някой е объркал картите с памет!
Телефона е с [B]microSD[/B], а не mini SD (angry)
Телефона е с [B]microSD[/B], а не mini SD (angry)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Между другото има грешка в описанието разширителният слот е за карти micro SD, а не mini SD
А колкото се отнася до дизайна на мен лично никак не ми харесва, 2-ката е много по-добре изглеждаща на визия. И накрая се оказа че всички слухове, че самсунг най-накрая са решили да ползват високо качествени материали за хардуера и по този начин и в това отношение да настигнат apple си оказаха просто слухове.Аз лично имах много високи очаквания за този телефон и затова и до сега изчаквах и се въздържах от покупката на HTC One X, но вече сам решил ще си взема HTC-то. В софтуерна стана и по отношение на изживяването htc-то е доста по-напред, единствено лично мен по-ниския производствен процес на самсунг в комбинацията с по-добрата батeрия ме кара да се замисля, но предвид минималните разлики в хардиерно отношение и факта, 4е не ме интересува, че самсунга ще има малко по-високи резултати на benchmark-oве HTC-то е моя избор .
Четейки поста ти звучи все едно избираш му два еднакви телефона, което според мен е далеч от истината. Влез и прочети за каква производителност и каква консумация на енергия става въпрос при Tegra 3 (HTC one X ) и Exynos (GSIII). Да не стане така че да дадеш 1200 лв за HTC и да си накупиш една камара зарядни-за колата, за работа, за при гаджето за в джоба и т.н.
Дизайна на HTC е изключителен но още не сме видели "оригинала".
Дизайна на HTC е изключителен но още не сме видели "оригинала".
мен лично ме дразни основното мото в рекламата на Galaxy SIII - "Designed for humans". Ако не е за хора, то тогава за кого е - за шимпанзетата в зоопарка ли?
Може пък аз да не съм схванал основната идея на това мото и да има някакъв по-дълбок смисъл който ми убягва.
Може пък аз да не съм схванал основната идея на това мото и да има някакъв по-дълбок смисъл който ми убягва.
В другите теми за тела видях мнения на фенове на HTC, надяващи се на внимани къммарката, след първоначалното разочарование от SGS3. Новият смарт не е цвете за мирисане, но тестовете показват,че е доста напред пред текущите предложения на конкуренцията.
Е тука няма как да не споделя хейтърското си мнение. През цялото време тея говореха за интелигенти системи, висококачесвен екран, хардуер, батерия тем подобни простотии... и пак му сложиха пластмаса отзад. Бахти хората честно, тез са гаврят. Чакам wp8 или айфон 5 + туй 1200 за подобна изработка не давам макс 800 ама мааааакс!
Имам чувството че от Самсунг ги е страх от iPhone 5 и са запазили жокерите за GSIV в отговор на Apple.
50 gb в Dropbox !!?! Това не е никаква иновация бе хораа на старата Xperia x10 го имах като безплатна опция .. :D задния капак май не е пластмаса говориха за някаква керамика обработена и смесена със стомана.. нещо такова и на такова мяза де .. съдейки по снимките .. според мен HTC One X е по-добър :)