I9300 Galaxy S III

bogi25
Регистриран: 22 окт 2007, 19:54

Re: Samsung I9300 Galaxy S III

Мнение от bogi25 » 04 май 2012, 23:38

Зарежда батерия през Wi-Fi

alexbg67
Регистриран: 08 мар 2004, 18:49

Мнение от alexbg67 » 05 май 2012, 00:00

Б@@х тии, толкова разбирачи и никой не знае записва ли стерео тая пластмаса...
За какво ми е тоя сбирщок, ако ми прави моно 2012???

Nikolay Ivanov
Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30

Мнение от Nikolay Ivanov » 05 май 2012, 01:01

Галакси Ноут записва стерео, няма начин и това животно да не записва.

Nikolay Ivanov
Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30

Мнение от Nikolay Ivanov » 05 май 2012, 01:02

Тук пък аз няма да си замълча - ти видя ли телефона на живо? Ти пипна ли телефона с твоите ръце? Кой ти каза че капакът е от пластмаса? Аман от многознаещи и недоволстващи - станете консултанти на Самсунг и им давайте идеи които да осъществяват. Телефон се представя все пак не самолет. Не ми е ясно къф ти е проблема, ако капакът ти е от пластмаса, която със сигурност ще остане по-запазена при падане, отколкото прехваления ЛайФон със неговото "подсилено" пази боже стъкълце.

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 05 май 2012, 01:07

[Quote]A glossy plastic coats both the front face and flat battery cover[/Quote] Ето от къде.

Спомням си времената, когато тук пишеха хора, които наистина се интересуваха от телефони и имаше какво да научи човек. Сега всичко е общи приказки, обиди и избиване на комплекси.

Samsung_Phones
Регистриран: 02 мар 2011, 05:37

Мнение от Samsung_Phones » 05 май 2012, 01:11

Точно така приятелю :) МНОГО ПРАВИЛНИ ДУМИ СИ НАПИСАЛ ! Но не се ядосвай за такива работи , защото сега ще има ДОСТА хора които ще го плюят . Такива коментари че бил пластмаса и т.н. прави се , че не ги забелязваш :) GALAXY S III е НАЙ-ДОБРИЯ ТЕЛЕФОН !

t1ri
Регистриран: 12 фев 2011, 23:56

Мнение от t1ri » 05 май 2012, 01:33

[Quote] но предвид минималните разлики в хардиерно отношение и факта, 4е не ме интересува, че самсунга ще има малко по-високи резултати на benchmark-oве HTC-то е моя избор .[/Quote]
Повярвай ми никак не са малки разликите във бенчарковете във полза на Галаксито!Примерно във теста за браузване Галакси С3 прави 160 и няколко хиляди докато НТС 1х се задоволява със около 98 хиляди!Той дори Галакси С2 го бие!За Антуту,квадрант и още други тестове няма смисъл да говориме защото и там е победата за Галаксито!Теб като не те интересуват тези неща мен ме интересуват!И не ми пука,че ще си купуваш "тайванската сапунерка",твоя работа си е!Има снимки на Галаксито и НТС 1х един до друг,е тайванския боклук наистина прилича на Сапунерка,докато Самсунга излъчва неповторима класа!

Samsung_Phones
Регистриран: 02 мар 2011, 05:37

Мнение от Samsung_Phones » 05 май 2012, 01:56

Хора не се карайте , не се обиждайте , всеки си има вкус и всеки си има глава на раменете за да прецени какъв телефон да си закупи . Някой харесва HTC , друг APPLE , трети SONY ..... ДРУГ SAMSUNG . Коментирайте телефона , но ще бъде прекрасно ако не се пише ГРЕШНА информация за него . Ако някой има СЕРИОЗНИ въпроси относно Samsung Galaxy S III може да се обърне към мен , можете да пишете на скайп или имейл . Няколко дни след 29-ти Май , Galaxy S III ще бъде в наличност при мен , относно цената - да се надяваме да не бъде ПРЕКАЛЕНО висока , за да бъде достъпен за повече хора , има доста време до 29 Май :) Всичко най-хубаво ви желая .

Email: samsung_phones @ abv.bg

pitlordDesireHD
Регистриран: 07 апр 2011, 02:03

Мнение от pitlordDesireHD » 05 май 2012, 02:40

t1r1tora,въпреки добавеното "tora" ,си същият идиот. единственото което можеш е да псуваш и храниш всеки който би предпочел НТС или Айфоун,защото не уважаваш никого с различен от твоят вкус.няма един НТС форум в който да не сереш навсякъде с прости обиди и псувни,проповядвайки твоят перфектен галакси.батка,не си глупав,и си имаш твое мнение което защитаваш,но си много смотан,и плюеш тонове лайна като заговориш.между другото,глупаво е да сравняваш толкова два телефона по някакви глупави бенчове,които не са оптимизирани както трябва,и всъщност любимата ти защита е "галакси с прави толкова точки на този бенч".някой каза (може и да си ти),че ONE X има проблеми при дисплея,ONE S всяка бройка имала дефект при тялото,ем аз успях да си поиграя и с двата и нямах такива проблеми (woo) .както и да е,извинявам се на другите във форума,иSmart Samsung Phones,много добре си го каза (yes).айде хора,живот и здраве (+ пари),да успеем да намажем с някой ONE X или S3 (beer).мен лично ми харесва ONE X (whistle)

stamford_bridge27
Регистриран: 27 сеп 2007, 00:01

Мнение от stamford_bridge27 » 05 май 2012, 02:45

абе разбирач тоя телефон ще го зема през 1 минутa да правя тест ли? какво ги интересува хората колко точки повече правил sgs3 ? като прави повече точки от one x да не е 100 кила ?!

Отговори