N7000 Galaxy Note
Re: Samsung Galaxy Note
Най-добрия теблет за момента ;)
Цена във Виваком 849лв +12x5лв=910лв
Цена във Глобул 1149лв+24x5=1270лв (не съм сигурен,дали не възможно и с 1г договор,но не съм видял оферт с 1г договор,всичко при Глобул е с 2г)
Цена във Мтел 999лв+24x15.90=1360лв
Това са цените с най-евтините планове.
Цена във Глобул 1149лв+24x5=1270лв (не съм сигурен,дали не възможно и с 1г договор,но не съм видял оферт с 1г договор,всичко при Глобул е с 2г)
Цена във Мтел 999лв+24x15.90=1360лв
Това са цените с най-евтините планове.
здравейте,някой знае ли дали във виваком нотето е кодирано за оператора,защото и аз пообиколих и там с 1 год. договор е най-тънко....? Прочетох,че колега е писал,че не е ...-сигурно ли е?
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Абсолютно сигурно е, моят е от там, освен това, мисля че Рибасом не кодират телефоните които продават.
На мен пък нещо ми убягва логиката. От какъв зор ще си вземам телефон от мобилен оператор щом мога да си го купя от онлайн магазин, на същата цена, а в 90% от случаите и по ефтино, без да подписвам никакви едногогодишни или двугодишни договори. Да не говорим, че ми го доставят до вратата с опция да го отворя и да го тествам преди да го платя. 24 месеца гаранция също има. Та би ли ми обяснил някой защо продължавате да давате пари на тия обиджии мобилните оператори и да се набутвате брутално?
Щото е много удобно заедно с телефона да вземеш и договор (аз предпочитам 1г, just in case) с който върви мобилен нет. А смартофон без мобилен нет... малко се губи логиката.
S9+
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Ами защото не всички като теб могат да извадят 1000 лв наведнъж. Почти всички телефони съм си взимал на изплащане от оператор, и не мисля че се набутвам брутално, тъй като просто си преподписвам договорът и получавам устройството на изплащане без лихви и с отстъпка.
Аз също немога да ги извадя наведнъж, но като пести човек се получава. На изплащане можеш да си вземеш телефона и от половината онлайн магазини, за 2,3,4,5,6,7,8,9, или колкото месеца желаеш. А и аз имах предвид за офертите които беше пуснал някой няколко коментара по-надолу. Там не ставаше дума за изплащане, а за плащане веднага в кеш, но с договор, с което ти намалят цената със 100-200 лева ако си го вземеш на свободна цена без договор, които така или иначе си плащаш под формата на месечна такса (че и отгоре).
"Най-добрия теблет за момента
Цена във Мтел 999лв+24x15.90=1360лв"
Виваком 910 лева + договор = Онлайн магазин 840
Глобул 1270 лева + договор = Онлайн магазин 840
Мтел 1360 лева + договор = Онлайн магазин 840
Ако на това казвате най-добри предложения....
По въпроса за мобилния интернет, не всеки може да му е толкова необходим. Аз например като си имам wi-fi в нас и на голяма част от местата където ходя защо ми е тоя мобилен интернет с меко казано смешните си скорости... Като ходя в гората ми трябва обхват и камера, не интернет :) Защо да ставам абонат на някой мобилен оператор за минимум година заради един осран интернет 64kbps/s или 128/kbps ....
"Най-добрия теблет за момента
Цена във Мтел 999лв+24x15.90=1360лв"
Виваком 910 лева + договор = Онлайн магазин 840
Глобул 1270 лева + договор = Онлайн магазин 840
Мтел 1360 лева + договор = Онлайн магазин 840
Ако на това казвате най-добри предложения....
По въпроса за мобилния интернет, не всеки може да му е толкова необходим. Аз например като си имам wi-fi в нас и на голяма част от местата където ходя защо ми е тоя мобилен интернет с меко казано смешните си скорости... Като ходя в гората ми трябва обхват и камера, не интернет :) Защо да ставам абонат на някой мобилен оператор за минимум година заради един осран интернет 64kbps/s или 128/kbps ....
Не си прав за мобилния нет! Има толкова много неща, които можеш да направиш с него. И наличието на Wi-Fi някъде си не може да замести по никакъв начин мобилния нет. Но това е дълга тема, най-добре да ти го демонстрира някой приятел, аз така на колко неверници съм им променил мнението ;)
Здравейте,
Някой знае ли, дали продаваните в БГ Galaxy Note имат вграден NFC чип?
Някой знае ли, дали продаваните в БГ Galaxy Note имат вграден NFC чип?