Samsung Galaxy S III в M-Tel Experience Store от другата седмица
Re: Samsung Galaxy S III в M-Tel Experience Store от другата седмица
[Quote]Его тоя псевдо анализатора пак се изказва неподготвен!А какъв бум представляваше 4с спрямо АйФон 4 бе,папагал?!Кой си ти да даваш оценки на нещо което си го видял само на картинки?Пълен провал си ти!!!Бъгнат малък истришок,който се мисли за нещо голямо!Чикяр от визша класа дето само знае да ломпти празни приказки без покритие! [/Quote]
Какво става в това подобие на форум? Такива хора биха получили моментален бан на други места...
Какво става в това подобие на форум? Такива хора биха получили моментален бан на други места...
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Абе хора... направо се размазвам от смях ... това е и причината да спра да пиша :) Няма такова животно като Българина :) 70% Хейтър, 15% егоист, 15% Самопровъзгласен гуро във всяко отношение :) Хахах.
Та по темата, One X и Sam SIII Са двата най-БЪРЗИ телефона с Андроид. НО като фуннкция и уникалност... освен мега процесорите и да кажем добрите камери... не са достатъчно иновативни от гледна точка на това, че не предлагат нищо новичко, освен скорост.
Вземете Samsung Galaxy NOTE! Това е единствения продукт който се различава ..
Аз лично ще си сменя Nota само с Note II :)
Та по темата, One X и Sam SIII Са двата най-БЪРЗИ телефона с Андроид. НО като фуннкция и уникалност... освен мега процесорите и да кажем добрите камери... не са достатъчно иновативни от гледна точка на това, че не предлагат нищо новичко, освен скорост.
Вземете Samsung Galaxy NOTE! Това е единствения продукт който се различава ..
Аз лично ще си сменя Nota само с Note II :)
Не пренебрегвай и Optimus 4X HD. ;)
За самопровъзгласените гурута съм съгласен, с лопата да ги ринеш. Но конкретно на въпроса - Galaxy Note е минитаблет. Каква друга "[i]уникалност[/i]" спрямо Galaxy S3 (примерно) има?
[Quote]board, остави хардуера. Гледай повече софтуера. Сухите характеристики за нищо не ти трябват.
И аз си купих SGS с идеята, че е по-добър от iPhone 4, но в много неща беше по-зле и от 3GS.
Щом толкова си решил да е Android, вземай този, който ти допада, остави хартиените предимства. Разбирам, че iOS най-вероятно ти е омръзнала, но, повярвай ми, Android за всекидневна употреба буквално ще те измъчва.[/Quote]
На мен iOS със сигурност повече ми допада, но пък нещо ми се иска да мина на дисплей по-голям от 3,5". :| Виждам, че дори новите Андроиди нямат плавността и стабилността на iOS, но винаги има някакъв компромис.
И аз си купих SGS с идеята, че е по-добър от iPhone 4, но в много неща беше по-зле и от 3GS.
Щом толкова си решил да е Android, вземай този, който ти допада, остави хартиените предимства. Разбирам, че iOS най-вероятно ти е омръзнала, но, повярвай ми, Android за всекидневна употреба буквално ще те измъчва.[/Quote]
На мен iOS със сигурност повече ми допада, но пък нещо ми се иска да мина на дисплей по-голям от 3,5". :| Виждам, че дори новите Андроиди нямат плавността и стабилността на iOS, но винаги има някакъв компромис.
[Quote]Вземете Samsung Galaxy NOTE! Това е единствения продукт който се различава .. [/Quote]
Най-вече се различава с размера си, който за мен поне е неприемлив.
Иначе някаква информация кога ще имате телефона в Experience Store-а?
Най-вече се различава с размера си, който за мен поне е неприемлив.
Иначе някаква информация кога ще имате телефона в Experience Store-а?
готина джаджа, ще можем и да я тестваме в магазина на Батенберг.
Направих същия компромис многократно. Не си заслужава.
oт утре ще е в магазина
Както и казах. В понеделник ще почнат ботовете. http://www.mobilebulgaria.com/old/forum/391880/5/0/0/re-samsung-galaxy-s-iii-в-m-tel-experience-store-от-другата-седмица