I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
http://vbox7.com/play:ma0789c7d0 ето на този линк е ревю на български оказвасе че има пласмаса само на задниа капак и тя е висококачествена еластична и лека рамката е от метал а горната част е метал и горилиа стъкло клас 2 така че не е просто евтина пластмаса и камерата е не просто 8 мега пиксела използан е друг сензор за нея по висококачествен не като на галакси С2 когато се снима видео в пална резолюция може да се правят едновремено и снимки ...
http://vbox7.com/play:ma0789c7d0
[Quote]така учакваният Samsung S3 е някакав минимален упгрейд спрямо Samsung S2 и сее получава същата история както ipfone 4s[/Quote]
Минимален, минимален колко да е минимален :)
Дисплея става с половин инч по-голям и с по-добра резолюция(въпреки pentile), при едва 4 милиметра по-широк телефон. Процесора получава още две ARM ядра, честотите се вдигат и е произведен по 32nm технология(вместо по 45nm) ... с други думи по-производителен и хабящ по-малко енергия. Слагане на по-голяма батерия 2100 срещу 1650mAh. Подобрена функционалност на камерата... както и още други дребни предимства.
Според мен това си е съвсем приличен ъпгрейд за една година.
Минимален, минимален колко да е минимален :)
Дисплея става с половин инч по-голям и с по-добра резолюция(въпреки pentile), при едва 4 милиметра по-широк телефон. Процесора получава още две ARM ядра, честотите се вдигат и е произведен по 32nm технология(вместо по 45nm) ... с други думи по-производителен и хабящ по-малко енергия. Слагане на по-голяма батерия 2100 срещу 1650mAh. Подобрена функционалност на камерата... както и още други дребни предимства.
Според мен това си е съвсем приличен ъпгрейд за една година.
... и GPU е различен, въпреки че е същия модел. Искаше ми се да има 2г РАМ, че от повече глава не боли, но... това е :).
А нещата, които попречиха на 4с да е голям ъпгрейд са същия дисплей/дизайн и по - важното, че почти всичко дето върви на 4с върви и на 4. Доста собственици не ъпгреднаха точно по тази ричина. Най - удачно е през поколение (е ако имаш излишни пари всяка година е още по - добре). Не че сега ще има нещо, което да не върви нс С2, но пък със С3 получаваш по - голям екран, батерия и т.н...
А нещата, които попречиха на 4с да е голям ъпгрейд са същия дисплей/дизайн и по - важното, че почти всичко дето върви на 4с върви и на 4. Доста собственици не ъпгреднаха точно по тази ричина. Най - удачно е през поколение (е ако имаш излишни пари всяка година е още по - добре). Не че сега ще има нещо, което да не върви нс С2, но пък със С3 получаваш по - голям екран, батерия и т.н...
Не знам дали е различен, по-скоро е на по-високи честоти и с по-добър контролер на паметта, което прави разликата.
Единственото по - производително в момента е SGX543mp4 (фен съм на PVR-те), но то си има причина да е се ползва само в таблет (много харчи :) ). Очакват се нови Адрено и Мали (320 и Т604), обаче мисля и те ще са за таблети.
Абе като видях само какви fps е постигнал СГС3 на 720p offscreen теста, чак се изненадах.
Абе като видях само какви fps е постигнал СГС3 на 720p offscreen теста, чак се изненадах.
[Quote]Слагане на по-голяма батерия 2100 срещу 1650mAh. [/Quote]
Срещу 2100 всички отдавна са си сложили 2000 mah. Така че в това отношение SGS II издържа доста повече...(whistle)
Срещу 2100 всички отдавна са си сложили 2000 mah. Така че в това отношение SGS II издържа доста повече...(whistle)
Не знам кои са всички, но го броя с толкова с колкото го продават. Иначе по тази логика може и SGS3 да го броя с 2500mAh, като "всички" си вземат и нова батерия за него ;)
Що не си купите iphone,АМИ СЕ ЗАНИМАВАТЕ с бъгави андроиди(beer)
Ийфона се вижда чудесно .... хахахха