I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Не остана, 2 часа до премиерата.
Честит Samsung Galaxy S III, за мое съжаление има хардуерен бутон (no)
Можеше рам паметта да е над 1гб, камерата над 8мп...
Като процесора е с по-ниско енерго-потребление защо му е батерия 2100мАч?
Моето мнение е : Много шум за нищо. Но нека изчакаме отзивите все пак...
Можеше рам паметта да е над 1гб, камерата над 8мп...
Като процесора е с по-ниско енерго-потребление защо му е батерия 2100мАч?
Моето мнение е : Много шум за нищо. Но нека изчакаме отзивите все пак...
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
[Quote]камерата над 8мп...[/Quote]
Не мисля че за телефон са необходими повече от 8 мегапикселов сензор, така че напълно разбирам защо не са сложили по-голям.
[Quote]Като процесора е с по-ниско енерго-потребление защо му е батерия 2100мАч?[/Quote]
Защото тук вече имаш HD Super Amoled 720p дисплей, който консумира повече от този на SII.
Не мисля че за телефон са необходими повече от 8 мегапикселов сензор, така че напълно разбирам защо не са сложили по-голям.
[Quote]Като процесора е с по-ниско енерго-потребление защо му е батерия 2100мАч?[/Quote]
Защото тук вече имаш HD Super Amoled 720p дисплей, който консумира повече от този на SII.
Предпочитам 8МП но по-качествени снимки отколкото повече мегапиксели и лошо изображение.
А за батерията май и ти не знаеш какво искаш да кажеш :) Нима повече не е по-хубаво???
А за батерията май и ти не знаеш какво искаш да кажеш :) Нима повече не е по-хубаво???
S9+
След прудставянето на galaxy s3 реших да си запазя 2ката.Няма никакъв смисъл ще се чака s4 (whistle)
Здравейте,
Искам да споделя свой опит с телефона, който може да е полезен и на други.
Изчезна автофокуса, без видима причина, не можеше да направи фокус нито наблизо, нито на далечни обекти, нито при зуум. Отворих тела, като махнах и втория вътрешен пластмасов кожух. Над модула на камерата има една връзка, малко контактче, което беше излязло от гнездото си. След като го вкарах обратно, понатиснах и самата камера за всеки случай. После всичко беше наред. Дано инфото да е полезно на някого.
Бъдете здрави smile
Искам да споделя свой опит с телефона, който може да е полезен и на други.
Изчезна автофокуса, без видима причина, не можеше да направи фокус нито наблизо, нито на далечни обекти, нито при зуум. Отворих тела, като махнах и втория вътрешен пластмасов кожух. Над модула на камерата има една връзка, малко контактче, което беше излязло от гнездото си. След като го вкарах обратно, понатиснах и самата камера за всеки случай. После всичко беше наред. Дано инфото да е полезно на някого.
Бъдете здрави smile
Въпреки всичко,Galaxy S3 e най-добрия телефон за момента,а най-вероятно и за тази година Самсунг телефон ще е дъ бест.Аз лично се надявам на оптичен зуум,но едва ли скоро ще навлезне в телефоните,преди време имаше един Самсунг G810 с такъв зуум,но след него няма развитие.
[Quote]Въпреки всичко,Galaxy S3 e най-добрия телефон за момента[/Quote]
Е и !? Каква е връзката със SGS 2 ? Има си създадена тема за телефона, поствайте мненията си там...
Е и !? Каква е връзката със SGS 2 ? Има си създадена тема за телефона, поствайте мненията си там...
-
- Регистриран: 06 яну 2012, 23:58
Samsung Galaxy S II
Здравейте.пичове.Не съм влизал тук откакто си слажих сандвича през март месец и не съм следил темата.Та ако меже да ми кажете някакви нови ъбдейти излизали ли са.
И един въпрос,който ще ви се стори малко глупав,но в коя папка се сейфат АПК(исталационните файлове) от маркета(Google Play)?щ
Мерси Предварително!
пп:Как да пиша мнение,а н отговор в темата.:D
И един въпрос,който ще ви се стори малко глупав,но в коя папка се сейфат АПК(исталационните файлове) от маркета(Google Play)?щ
Мерси Предварително!
пп:Как да пиша мнение,а н отговор в темата.:D
Здравейте, след много чакане на официален ъпдейт през скапания КИЕС, който и до момента нямам, искам да попитам, официално излязъл ли е такъв до 4.0 и следващ за България през него? Някой по-долу беше споменал за излязъл такъв през КИЕС, но при мен така и няма до момента.
Вече мисля да изтрия програмата от компютъра въобще и да използвам Один. Между другото, много потребители с 4.0 на С2-ката казват, че батерията с новия фърмуеър държи значително по-малко от 2.3.4 примерно. Някакви коментари на тези, които го ползват? Някакви други проблеми?
Вече мисля да изтрия програмата от компютъра въобще и да използвам Один. Между другото, много потребители с 4.0 на С2-ката казват, че батерията с новия фърмуеър държи значително по-малко от 2.3.4 примерно. Някакви коментари на тези, които го ползват? Някакви други проблеми?