I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Бъгав!? На мен ми върви идеално, за тези няколко дни от какво съм с него никакви проблеми съм нямал.
Часовника започна ли да ти изостава?(whistle)
Сега като каза влязох да проверя и го сравнявах с точното време от нета и са едно към едно.
-
- Регистриран: 10 апр 2011, 16:16
хора, има толкова много модифицирани ромове, не разбирам какво ви задържа към оригиналните софтуери. Те хората за това са ги модифицирали - да чистят стоковия софтуер от бъгове и излишни проложения. Четете много, престрашавате се и се наслаждавате истински на машинката.
Тези които говорят, че новата версия не е бъгава, със сигурност са хора който не са собственици на самсунг 2.
Ти добре ли си? Защо не се разровиш из форумите, пълно е с разочаровани от сандвича и бъговите които има 4.0.3(whistle)
Изглежда не си ме разбрал. Аз също не съм доволен от новата версия.
Извиняваи с телефона съм и не съм прочел правилно, определено 4.0.3 е едно голямо разочарованияе(angry),да се надяваме по скоро ново обновяване.(whistle)
[Quote]определено 4.0.3 е едно голямо разочарованияе(angry),да се надяваме по скоро ново обновяване. [/Quote]
С полска версия на сандвича съм от 2 месеца. Телефона с новата версия работи по-бързо, бъгове нямам, батерията издържа повече. :)
С полска версия на сандвича съм от 2 месеца. Телефона с новата версия работи по-бързо, бъгове нямам, батерията издържа повече. :)
Тази бързина в милисекунди ли я, изчисляваш. Телефона и със старата версия е бърз.