I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Този, който е писал последния коментар не разбирам за какво говори :Д :D:D
AVKansazov-извинявай но за какви кредити говориш :Д:D:D
-
- Регистриран: 23 дек 2011, 05:31
Интересно за галакси сега прочетох тук в сайта, че синият цвят щял да се забави с 1-2 месеца, а аз точно такъв исках, а иначе бял само щяло да го има, жалко.
След запознаването с апарата в М-тел, за себе си стигнах до извода, че ТОЗИ апарат, с ТАЗИ форма и БЯЛ цвят, определено не го виждам в мъжка ръка. Някак много "мъжко" стои, определено. :-))))))
Що бре, мисля че белия е за предпочитане, аз съм с бял Г2, и е по готин от черния.;)
Айде пак почнаха мъжко-женските коментари... айде поне телефоните оставете унисекс, а?
S9+
Да по-хубав е....
За това и конкретизирах, че с ТАЗИ форма и БЯЛ цвят си е т...к работа в мъжка ръка. Поне според моите представи за мъж със смартфон:-)
П.С.Формата на С2 няма нищо общо със тази на С3....сигурен съм, че ти е направило впечатление:-)
За това и конкретизирах, че с ТАЗИ форма и БЯЛ цвят си е т...к работа в мъжка ръка. Поне според моите представи за мъж със смартфон:-)
П.С.Формата на С2 няма нищо общо със тази на С3....сигурен съм, че ти е направило впечатление:-)
Не съм го видял на живо белия Г3, искаш да кажеш че е по готин от Г2бял?
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Абе то кой си е п*дал.. няма абсолютно никакво значение какъв цвят му е тел.остава си такъв,няма да може да се скрие!:D
Омакс според теб заслужава ли си Г3. Как ти се видя на живо?