I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Много ми е интересно как някои хора са доволни , други не . Възможно ли е да се дължи на мястото на производство на телефона ? Лично на мен не ми е забивал сандвича за разлика от 2.3.4 . Даже и батерията почна малко повече да ми кара . Браузъра ми работи по-добре ... Отключването , вдигането и затварянето ... общо взето е по-добре при мен . При някои хора действително не работи добре и го видях с очите си .
[Quote] Тази бързина в милисекунди ли я, изчисляваш. [/Quote]
Нищо не изчислявам. Просто със сандвича интернета се зарежда и сърфира по-бързо ...(whistle)
Нищо не изчислявам. Просто със сандвича интернета се зарежда и сърфира по-бързо ...(whistle)
АМИ ОК Е НОВИЯ СОФТУЕР. ИМАМ ПРОБЛЕМ САМО КОГАТО ПОЛЗВАМ DAWNLOAD , ТРУДНО СТАВА МАРКИРАНЕТО НА ИЗБРАНИЯ ФАИЛ. ТОВА ПРЕЧИ НО С OPERA СЕ ЯДВА. ДОБРЕ Е ДА ИМА ПО СТАБИЛНА ВЕРСИА :(
Сега си разбрах грешката след инсталирането на новия софт не му направиш изтриване на всичко в телефона и предполагам затова се бъгясва от време на време.(yes)
Който инсталира 4.0.3 нека след инсталация да изтрие всичко в телефона.
Който инсталира 4.0.3 нека след инсталация да изтрие всичко в телефона.
[Quote]Който инсталира 4.0.3 нека след инсталация да изтрие всичко в телефона. [/Quote]
След инсталиране на сандвича ресет на телефона не съм правил - всичко върви без проблем. (whistle)
След инсталиране на сандвича ресет на телефона не съм правил - всичко върви без проблем. (whistle)
[Quote]Който инсталира 4.0.3 нека след инсталация да изтрие всичко в телефона.
След инсталиране на сандвича ресет на телефона не съм правил - всичко върви без проблем. [/Quote]
И при мен няма никакви проблеми.
След инсталиране на сандвича ресет на телефона не съм правил - всичко върви без проблем. [/Quote]
И при мен няма никакви проблеми.
ICS
Ъпдейтнах до 4. Върви ок. Но има неща, заради които, сега като сравнявам, харесвам 2.3.4. повече:
- бъг при смарт дайлинг, когато получа резултата на контактите чрез търсенето с цифрите за набиране на номер и когато резултатите са повече от един, не ми ги дава в списъчен вид, натискам стрелката за целта, но резултат няма;
- рамът се увеличи с 200, преди можеше да е 190, сега под 350 не пада, предполагам, че това е важно за стабилността на работата;
- преди при продължително натискане на хоум-бутона отивах автоматично при затваряне на работещите задачи, сега имам стъпка преди това и предупреждение преди затварянето, което е досадно;
- преди когато зумнех текст с два пръста, обърнех екрана хоризонтално, а после го изправех, текстът се нагласяше според екрана при всяка големина на буквите, сега - не ..., кофти.
Ако знаех, сега не бих ъпдейтнал.
Бъдете здрави :)
- бъг при смарт дайлинг, когато получа резултата на контактите чрез търсенето с цифрите за набиране на номер и когато резултатите са повече от един, не ми ги дава в списъчен вид, натискам стрелката за целта, но резултат няма;
- рамът се увеличи с 200, преди можеше да е 190, сега под 350 не пада, предполагам, че това е важно за стабилността на работата;
- преди при продължително натискане на хоум-бутона отивах автоматично при затваряне на работещите задачи, сега имам стъпка преди това и предупреждение преди затварянето, което е досадно;
- преди когато зумнех текст с два пръста, обърнех екрана хоризонтално, а после го изправех, текстът се нагласяше според екрана при всяка големина на буквите, сега - не ..., кофти.
Ако знаех, сега не бих ъпдейтнал.
Бъдете здрави :)
споделете как е най добре да се абдейтне до 4.0.3 през киес, один или WI-fi.
[Quote]споделете как е най добре да се абдейтне до 4.0.3 през киес, один или WI-fi. [/Quote]
Споделяме : С какъв продуктов код си в момента на телефона ?
Споделяме : С какъв продуктов код си в момента на телефона ?