I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Здравейте и от мен! Кажете ми ако някой знае дали все пак някъде не се предлага синия вариант? Определено не ми допада бял, а искам още утре да купя..само бели ми прелагат (angry) толкова четене, гледане, чакане..и днес като го пуснаха операторите: бял та бял! е мерси, неискам :S Ако някой е разбрал за син, моля, нека да пише....(flower)
Здравейте някой да знае как да си пусна нета през виваком че операторите още незнаят и няма атоматични настройки
Голям провал, да предлагат само в бяло такъв телефон. Доста хора ще се откажат от покупка само заради този факт.
Само май ти не си разбрал, че синия ще се забави малко поради дефектни задни капаци според Самсунг
Като пуснат синята версия мисля и аз да скачам на с3 :D
Синия ще се предлага до 3 седмици, така че търпение.
Боард кажи с кой план си го взе от виваком за колко пари и какво включва.
Направи и едно ревю на телефона допада ли ти повече от айфона плюсове минуси?
Между другото на виваком интеренета е най стабилен и като покритие и най малко те ограничават след като ти свършат мегабайтите. Това е уникално, да. За 9.90 лв. 1 ГБ нет на максимална скорост и неограничен на 128 к след това. Оферта без конкуренция (yes)
[B]Иначе от Вива за 939лв. с една година договор на viva free...[/B]
Тия от борсата луди ли са, 1300 лева за телефон след като с оператор ти излиза не повече от 920(angry)/глобул за 5 лева на месец.
Боард кажи с кой план си го взе от виваком за колко пари и какво включва.
Направи и едно ревю на телефона допада ли ти повече от айфона плюсове минуси?
Между другото на виваком интеренета е най стабилен и като покритие и най малко те ограничават след като ти свършат мегабайтите. Това е уникално, да. За 9.90 лв. 1 ГБ нет на максимална скорост и неограничен на 128 к след това. Оферта без конкуренция (yes)
[B]Иначе от Вива за 939лв. с една година договор на viva free...[/B]
Тия от борсата луди ли са, 1300 лева за телефон след като с оператор ти излиза не повече от 920(angry)/глобул за 5 лева на месец.
Другата седмица очаквам Глобул да ми го доставят(yes)
Всъщност излиза 920 не 940 :D
E да, ама само в Глобул, а май все още го няма там...или поне в някои от мазазинте им
Някой вече купи ли си го от там?
То иначе в Mtel го има и за 499 лв със 110 лв месечен абонамент без интернет! :D
Някой вече купи ли си го от там?
То иначе в Mtel го има и за 499 лв със 110 лв месечен абонамент без интернет! :D
Синия вариант ли, от Глобул?
Иначе за интеренет без конкуренция са Вивата та който си го взема най добре е от тях.
Иначе за интеренет без конкуренция са Вивата та който си го взема най добре е от тях.