I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
[Quote]Това е уникално, да. За 9.90 лв. 1 ГБ нет на максимална скорост и неограничен на 128 к след това. Оферта без конкуренция[/Quote]
Какъв е този план от Виваком ?
Вива фрии- http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/viva_free
Какъв е този план от Виваком ?
Вива фрии- http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/viva_free
Някой знае ли във Варна в кой офис на Глобул мога да го намеря още днес?
Май след понеделник ще го има в Globul/Germanos...
Поне в София в десетина магазина го нямат все още и казват след понеделник...
Поне в София в десетина магазина го нямат все още и казват след понеделник...
-
- Регистриран: 23 дек 2011, 05:31
Здравейте. От Варна съм и днес ходих до Германос и за съжаление телефонът го нямаше. Обясниха ми, че го очакват всеки момент и ми показаха даже, че имат специална изложена стена за него, но за жалост още не беше пристигнал. Аз взех номера на една от служителките (хехе, как звучи все едно ще излизам с нея :D), и смятам да звънна в понеделник и дай боже да го има вече..
Какво мислите, да очакваме ли спад на цените на 4S, след появата на Галакси С3 ?
На S2 да, но на 4s, защо да има?!?
Абе board, що не каза, че си имал ифон преди ве, значи Самсунга ще е пИрфектен. Твойто мнение нищо не значи
Днеска го разгледах в един офис на виваком, варна. Тъкмо беше пристигнал. МНОГО е як. Лек е и идеално пасва в ръката. Около 15 мин си поиграх с него и за цялото време не срещнах дори най-малък лаг.
[Quote]Абе board, що не каза, че си имал ифон преди ве, значи Самсунга ще е пИрфектен. Твойто мнение нищо не значи[/Quote]
Е много ясно, че щом не засипвам телефона със суперлативи, мнението ми нищо не значи ;)
Е много ясно, че щом не засипвам телефона със суперлативи, мнението ми нищо не значи ;)
А някой от притежателите вече ще каже ли какъв е според него матеряла отстрани, защото нещо ми се струва, че с времето май ще се бели? От какво всъщност е направен отстрани?