S8500 Wave
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 17:55
Re: Samsung S8500 Wave
Забравих да уточня че преди да инстална Ndrive11 пак минах на Bada 1.2
-
- Регистриран: 28 мар 2012, 13:56
Да питам за новия начин за инсталиране на програми и игри чрез BadaAppsSignature ,направих го по описанието и става, обаче като инсталирам ново приложение , старите не тругват казва ми ,че е невалидно приложение. Само 1 ли приложение може да работи по този начин ?
Здравей Владо,
Искам да те попитам как премина обратно на БАДА 1.2 защото аз направих над 10 опита със различни версии и не става и не става. Постоянно ми дава грешки най-различни и вече се отчаях. Можеш ли да ми обясниш какви файлове ми трябват и как точно да го направя. Благодаря предварително
Искам да те попитам как премина обратно на БАДА 1.2 защото аз направих над 10 опита със различни версии и не става и не става. Постоянно ми дава грешки най-различни и вече се отчаях. Можеш ли да ми обясниш какви файлове ми трябват и как точно да го направя. Благодаря предварително
-
- Регистриран: 09 фев 2011, 17:55
Здрасти!Не съм много в час с материала но:-първо тел ти трябва да е флашнат аз моя го купих такъв,но пък не му важи гаранцията вече, след това теглиш прогр.Multiloader и харесваш си някакъв ром http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=2&m=GT-S8500&r=1#regiona,
теглиш и назад във форума четеш как да го инсталираш.Сега чакам в един Руски сайт да излезе някоя преработена версия на Bada2 и ще си я кача защото вече новите приложения стават само на 2-та-има няколко версии но още не ме удовлетворяват.http://www.badapps.ru/firmware/firms8500/
Иначе в Бада 1.2 има много повече удобства от бада2-Фалшив разговор, по лесно блокиране на даден номер,много готино набиране и смс само чрез плъзгане на ляво и дясно и много по малко забиване.
Но върха ще е когато излезе фърмуер с Android-все още не е напълно готов.А Андроида вече е друго имал съм HTC Legend и знам
теглиш и назад във форума четеш как да го инсталираш.Сега чакам в един Руски сайт да излезе някоя преработена версия на Bada2 и ще си я кача защото вече новите приложения стават само на 2-та-има няколко версии но още не ме удовлетворяват.http://www.badapps.ru/firmware/firms8500/
Иначе в Бада 1.2 има много повече удобства от бада2-Фалшив разговор, по лесно блокиране на даден номер,много готино набиране и смс само чрез плъзгане на ляво и дясно и много по малко забиване.
Но върха ще е когато излезе фърмуер с Android-все още не е напълно готов.А Андроида вече е друго имал съм HTC Legend и знам
Днес си сложих BADA 2.0 влизам в маркета и ми излиза update цъкам ,зарежда и след това казва ,че е неуспешен и започва постоянно да излиза: ''cannot launch one or more files or folders damaged'' Някакви съвети ?
Ами точно от този сайт теглих и нищо не стана. Не съм пробвал всички но една голяма част, версията 2.0 се инсталира добре обаче 1.2 не тръгва. Телефона ми беше заключен, но го отключих по ИМЕИ със код даден ми от оператора. Пак ще опитам с някоя друга версия да видим какво ще стане. Благодаря за информацията
Здравейте хора! Моля ви,помогнете! Сбърках се да ровя за да си ъпдейтна телефончето до бада 2 и не мога и не мога. Свалих си фирмуеър,свалих и Мултилоудър,но първо,никъде няма обяснения как са ъпдейтва с него за S8530,има за 727 ли беше. Ок,предполагам нещата са едни и същи,но на мен Мултилоудъра на първото бутонче -Boot,не ми намира нужния файл явно,казва ми"Can not load Bootfile binary! " Всичко друго заредих в Мултилоудъра,само това не мога. Не смея да задействам така нещата,кажете ми,това проблем ли е или мога да си стартирам флашването така! А ако е проблем,кажете как да го оправя! Много ще съм благодарен...
Здравейте, да попитам и аз нещо. Някой успя ли да подкара андроид на тази хубава машина? И ако да нека да сподели как е успял и какви са стъпките. Също така да каже доволен ли е.
Благодаря на отзовалите се предварително
Благодаря на отзовалите се предварително
Андроид вече има за телефона, но след като видях няколко видео клипа се отказах тотално да го инсталирам. С проекта се занимаваше една полска дружина и определено опитите доведоха до успех но със цената на доста повредени телефони. По незнайни причини се загрява много и при 90% от случаите изгаря телефона. Отделен е въпроса за скоростта, супер бавен направо дразнещо бавен.
На момчето което иска да обнови със цяло сърце казвам да не го прави защото после няма връщане назад, или поне при мен. Изпробвах една камара версии и никоя не стана а бада 2.0 е супер бавна. Искали са да копират андроид ама се е получило гадно копие, така, че стой си със 1.2. Това е моето наблюдение и не обвързвам никого с него, всеки сам да си решава.
На момчето което иска да обнови със цяло сърце казвам да не го прави защото после няма връщане назад, или поне при мен. Изпробвах една камара версии и никоя не стана а бада 2.0 е супер бавна. Искали са да копират андроид ама се е получило гадно копие, така, че стой си със 1.2. Това е моето наблюдение и не обвързвам никого с него, всеки сам да си решава.
Човек,аз вчера си флашнах до bada 2 и засега съм много доволен. Доста по-приятно изглежда интерфейса,има някои фукции в повече,браузерът е много по-добър от стария,картининките са много по-детайлни ,можеш да си сложиш и Opera вече,която е още по-добра. По-бърза,по детайлни снимки,варианти за настройки при увеличаване на изображението да ти събере текстовете без да има нужда да местиш наляво и надясно. Не знам,на мен това в бада 1.2 с барузера ми беше много дразнещо,тук нещата вече са перфектни. Нещото което забелязвам засега като недостатък е че май батерията пада по-бързо,но аз съм едва 2-ри ден с бада 2,може така да ми се струва и дано е така,защото и това ми е много важно,да държи батерията. Нека,ако има и други с бада 2,да споделят,дърпа ли повече батерия!