I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Тогава защо цветовете са нереални и на снимки правени с камерата или на web сайтове?
Камерата какво общо има с дисплея, не разбрах ? От това ,което виждам, S3 прави снимки с най-точните цветове.
[Quote]Тема: Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Автор: satman
Публикувано: 07.06.2012 22:46
Камерата какво общо има с дисплея, не разбрах ?[/Quote]
Снимките правени с телефона и разглеждани на него също имат неестествени цветове. На монитор снимките имат доста акуратно цветопредаване, съгласявам се с теб. На дисплея на s3 обаче положението е различно. A4i твърди, че поради масово калпавите дисплей на android моделите яркостта и контраста навсякъде са увеличени, да така е, но дисплея на s iii има все пак и на снимки правени на телефона и на сайтове (на които контраста и яркостта не са увеличавани) са пак неестествени.
Автор: satman
Публикувано: 07.06.2012 22:46
Камерата какво общо има с дисплея, не разбрах ?[/Quote]
Снимките правени с телефона и разглеждани на него също имат неестествени цветове. На монитор снимките имат доста акуратно цветопредаване, съгласявам се с теб. На дисплея на s3 обаче положението е различно. A4i твърди, че поради масово калпавите дисплей на android моделите яркостта и контраста навсякъде са увеличени, да така е, но дисплея на s iii има все пак и на снимки правени на телефона и на сайтове (на които контраста и яркостта не са увеличавани) са пак неестествени.
Въобще не съм сигурен дали тезата му за скапаните TN екрани при Андроид е вярна. Още с първия ми Андроид телефон LG Optimus 2X получих невероятен екран с IPS матрица. Така че това което той говори може да е било вярно преди повече от две години, но не и в момента!!
Хей, да не се бъзикат, бе човек?! На мен ми казаха - пак от Вива - че сини нямало да има в близките 2 седмици..е свършва ми се търпението вече, обаче искам син!(angry)
В Андроид форума пише, че днес или утре очакват доставка на сини във Вива-Пловдив. Не знам откъде си, но ако си някъде наблизо-взимай си почивен ден и към Пловдив :D
Мерси за инфото...ама съм в Софията...дано да са прави - чета, че има вече доставка в Дания, Холандия, но цвета бил "metallic blue"- по-тъмен и по-към сиво от първоначлния вариант...дано го пуснат най-накрая :(.....може пък да е по-хубав - ама пък никъде няма и 1 снимчица да му се не види(whistle)
Аз този сивия го гледах на клип в нета и ми се стори много грозен. Дано доставките в БГ да са от стария хубав син цвят. А ти се разходи утре до някой магазин на Вива в София, щом в Пловдив ще има, би трябвало и в София.
Намерих клипа, дано това да не е новия цвят:
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EwlPN3dlJz0[/Youtube]
Намерих клипа, дано това да не е новия цвят:
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EwlPN3dlJz0[/Youtube]
Това синьо ли е или аз съм станал далтонист? За мен това е сиво син цвят, нищо общо с оригинала...
На мен този сиво синия металик повече ми харесва, дано доставките за България да са от него. Даже ако беше чист сив металик щеше да е по-добре.