S5300 Galaxy Pocket
Samsung Galaxy Pocket
На този Samsung и 200 лв. са му много :D
-
- Регистриран: 25 окт 2011, 13:01
Re: Samsung Galaxy Pocket
то е с повече от хубави функции за 200лв,а викаш много са му,с андроид 2.3,3Гб вградена памет,2Мпх камера,83Мхц процесор какво повече от това за 200лв
Малко повечко .. Иначе хваща окото. Точно заради ниската цена ще избие рибата.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
Да,цената определено е впечатляваща. Гледам,че Виваком са го пуснали за 139 лв с 5 лв такса и едногодишен договор.
Поправете ме ,ако греша, но това сякаш е най-евтиния Андроид телефон,предлаган от нашите оператори? А все пак предлага почти всички екстри,нужни в ежедневието ни.
Поправете ме ,ако греша, но това сякаш е най-евтиния Андроид телефон,предлаган от нашите оператори? А все пак предлага почти всички екстри,нужни в ежедневието ни.
Така е, цената наистина е впечатляваща. Гледам в борсата вече има обяви от потребители за 200-220 лв. чисто нов телефон с двегодишна гаранция, без договор, без нищо. А телефончето наистина е страхотно, препоръчах го на една позната, търсеше евтин Андроид телефон за дъщеря си, да си говорят по скайп или вайбър. С една добавка от 5 лв. с неограничен нет и готово (yes)
Като телефона има и разни други екстри, които не очакваш да видиш точно тук, като GPS например. Въобще за тези пари няма конкуренция (yes)
Като телефона има и разни други екстри, които не очакваш да видиш точно тук, като GPS например. Въобще за тези пари няма конкуренция (yes)
Може ли някой, който има такъв тел да ми каже колко време горе-долу му държи батерията и дали е доволен от телефона?
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Това телефонче е много сладурско и много изгодно. Един колега си беше взел от Виваком за някакви стотинки на месец на изплащане за 2 год. Горе, долу около три дена държат батериите на този тип телефони, ако не го експлоатираш на макс.
Ползвам го от около 2 месеца със служебната си карта. Провеждам доста разговори и мога да споделя, че батерията се държи повече от добре.Изкарва ме по три дена без проблем и без да го изключвам вечер като си лягам.
Вижте каква простотия са измислили от вива
http://www.vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_telefoni/view/samsung_galaxy_pocket_seriq_lady_gaga/details
http://www.vivacom.bg/bg/residential/devices/section/mobilni_telefoni/view/samsung_galaxy_pocket_seriq_lady_gaga/details
Здравейте , ако го купя от виваком за 139 лв. с 1 год. дог. телефона заключен ли е към оператора , има ли някакви тяхни приложения инсталирани на него които евентуално не бих могъл да премахна, общо взето има ли някакви скрити подводни камъни при тази оферта.Благодаря.