I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Първо зареждане на телефона батериьта издържа ден и половина и все още има 11% при яко натоварване! Качил съм си сериала "Събитието" сезон първи и батерията се държи добре при включен 3г, скайп...квото и да говорят Ексинъс 4212 е по енергоспестяващ по 32нм е все пак! Дисплея е страхотен не виждам пиксели (забравих си лупата :D) за 4.8 инча е перфектен, даже си мисля, че ако бяха казали от Самсунг, че е RGB-матрица нямаше да се изпишат толкова глупости! След второто зареждане започвам да го товаря и с по тежки игри все още не съм качил нещо подходящо.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Със здраве да си го ползваш адашче,
би ли дал мнение между нота и Г3. С какво Г3 ти допада повече?
би ли дал мнение между нота и Г3. С какво Г3 ти допада повече?
Здравейте
моля хората с по-добри технически познания да помогнат с информация
в Канада телефонът се предлага със следния процесор
Snapdragon S4 Dual Core 1.5 GHz
Процесорът е двуядрен, но дали е бавен или не, как е като икономичност за енергията?
Благодаря предварително за анализа.
моля хората с по-добри технически познания да помогнат с информация
в Канада телефонът се предлага със следния процесор
Snapdragon S4 Dual Core 1.5 GHz
Процесорът е двуядрен, но дали е бавен или не, как е като икономичност за енергията?
Благодаря предварително за анализа.
На линка по-долу твърдят, че S4 не е зле като скорост.
http://androidcommunity.com/galaxy-s-iii-may-have-dual-core-snaprdagon-in-the-us-20120426/
http://androidcommunity.com/galaxy-s-iii-may-have-dual-core-snaprdagon-in-the-us-20120426/
имате ли представа дали телефон закупен тук може да се ползва във Великобритания?
Може, защо да не може операторите не ги заключват вече доколкото знам освен айфон...
Samsung GALAXY S22 Ultra
Да може. ;)
И аз вече съм в отбора. :D
Честито и със здраве да си го ползваш.:)
Айде сега влез в андроид форума и се преброй!;)
Айде сега влез в андроид форума и се преброй!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Преброих се вече.
Вчера 10 минути се взирах в дисплея, за да видя пиксели и дори очите ме заболяха, но не успях да видя... не знам може би не виждам добре. :D
Вчера 10 минути се взирах в дисплея, за да видя пиксели и дори очите ме заболяха, но не успях да видя... не знам може би не виждам добре. :D