I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Явно всички, които го претежаваме не виждаме добре и, ще трябва да се въоражим. По една лупа!:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Поредния хейтър, ползващ незнам си какъв телефон. Гроздето е кисело, пич. И на мен Ферари не ми харесват, щот' не се карат много у нас, и не носят по 5 торби с цимент и 4 чувала ярма като твоя джоган, и няма да си купя Ферари.... Говориш пълни Тъпни. Колегата под това мнение е прав - може да си готин и Ентелегентен, но всеки има право да избира какво да ползва. Единият излъчвал класа, а другия бил 'сапунерка' ? Това в някое ревю ли го прочете пак? Синтетиката, с която ги тестват, ти къде я виждаш при ежедневното ползване на телефона? Браузъра бил ултра, мега бърз, докато на 'сапунерката' бил много бавен ?!?! Ти нормален ли си? Ползвай си теУефона с шайба, карай Копача и си трай, вместо да хейтваш.
Под хейър имах предвид онзи индивид с Винкел фафлата като аватар :)
Колеги някои пробвал ли е да прехвърля вече инсталирани програми на микро сд картата При мен не се получаваhttp://www.mobilebulgaria.com/old/forum/post.php?mobile_id=2664#
-
- Регистриран: 23 дек 2011, 05:31
Има мъртви пиксели. Вчера докато си лежах в стаята на пълна тъмнина с включен телевизор само и с леко присветнал фон на дисплея се видяха поне 7-8 точки като имаше и по-малки и по-големи, но какво да се прави, такъв съм оцелил, такъв ще ползвам, питай си **
Ако е същото, като при владовн, при мен го има същото и не мисля, че са "умрели" пиксели.
Това мисля, че са следи от лепило...
Направете си теста *#0*# там се вижда, ако има изгорели пиксели...
Направете си теста *#0*# там се вижда, ако има изгорели пиксели...
Уникалния телефон просто,много добър (yes)(yes)(yes)
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
@ThisIs50c
Батерията може да издържи до три дни при нормална употреба. Wireless-а е наред, до голяма степен зависи от силата или качеството на сигнала. Рам паметта е добра, но за ограничен брой приложения. То си е нормално, като се отворят прекалено много приложения да спадне. Също така не може да чете абсолютно всички формати. Списъкa с форматите можеш да го намериш на сайта на самсунг.
Батерията може да издържи до три дни при нормална употреба. Wireless-а е наред, до голяма степен зависи от силата или качеството на сигнала. Рам паметта е добра, но за ограничен брой приложения. То си е нормално, като се отворят прекалено много приложения да спадне. Също така не може да чете абсолютно всички формати. Списъкa с форматите можеш да го намериш на сайта на самсунг.
@coneva_blue
Точно това за форматите ме притеснява. Има си различни особености за даден формат (контейнер), може да чете примерно .mkv но с AAC аудио, но да не чете .mkv с MP3 или AC3 - VBR а само с CBR или примерно видео с двойно аудио, Bit rate не повече от 4690 Kbps, .mkv със многоезични субтитри или MPEG-2 Video (в .VOB или .TS).
Това е от сайта на самсунг и нищо не доказва ;)
[Quote]Аудио и видео
MPEG4, H.264, H.263, VC-1. DivX, VP8, WMV7 / 8, Sorenson Spark, DivX3.11[/Quote]
За XVID кодек нищо не се споменава, а XVID може да има не само в .avi контейнер, а и в .mkv, mp4 също и ако не се лъжа в .mov контейнер. .wmv има и със WMV9 кодек, което е даже и по-разпространения кодек. За wma, vorbis или PCM (не-компресирано) аудио пак нищо.
Точно това за форматите ме притеснява. Има си различни особености за даден формат (контейнер), може да чете примерно .mkv но с AAC аудио, но да не чете .mkv с MP3 или AC3 - VBR а само с CBR или примерно видео с двойно аудио, Bit rate не повече от 4690 Kbps, .mkv със многоезични субтитри или MPEG-2 Video (в .VOB или .TS).
Това е от сайта на самсунг и нищо не доказва ;)
[Quote]Аудио и видео
MPEG4, H.264, H.263, VC-1. DivX, VP8, WMV7 / 8, Sorenson Spark, DivX3.11[/Quote]
За XVID кодек нищо не се споменава, а XVID може да има не само в .avi контейнер, а и в .mkv, mp4 също и ако не се лъжа в .mov контейнер. .wmv има и със WMV9 кодек, което е даже и по-разпространения кодек. За wma, vorbis или PCM (не-компресирано) аудио пак нищо.