I9100 Galaxy S II
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Re: Samsung Galaxy S II
Отиди на сервиз заедно с лаптопа или ако познаваш някой разбирач да погледне. Кофти работа.
-
- Регистриран: 06 яну 2012, 23:58
Здравейте,пичове.Отдавна не съм писал тук.Искам да ви попитам вие с кой плейър гледате филми на телефона и с коя програма си конвертирате филмите на компа за да съвместими с телефона?Също така,ако някой може да ми каже къде се записват АПК-тата(инсталационните файлове) от Маркета,че нещо много ми се запълни паметта на телефончето?Надвам се да сте ме разбрали!
Мерси Предварително!!!
ПП:Как да направя така,че да не пиша отговор на някой тук в форума,а просто мнение.
Мерси Предварително!!!
ПП:Как да направя така,че да не пиша отговор на някой тук в форума,а просто мнение.
здравейте , искам да попитам , благонадеждни ли са samsung galaxy s2 закупени от тук предложените онлайн магазини? Какво е вашето мнение и препоръки ?
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
Техника се купува с късмет ;), аз лично моя го взех от тукашен сайт и съм много доволен (yes)
Извинявам се ако вече въпроса ми е задаван,но имам проблем с viber на моя самсунг 2 ,по време на разговор (не през viber) когато получавам съобщения от viber ги получавам на екрана и както аз така и човека с когото разговарям чуваме мелодията за ново съобщение,много е неприятно и не знам как да го спра.Променях настройките,но без ефект, а и не съм много наясно.
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
@ agi4ka
Здравей,
пробвай да видиш като преинсталираш viber-a, дали няма да се оправи.
Здравей,
пробвай да видиш като преинсталираш viber-a, дали няма да се оправи.
този телефон бях решил да си го взема, но вече 2 оглеждам в перфектно състояние почти нови (на по 4-5 месеца) и гаранционни в БГ и 2-та при внимателно вглеждане бяха с едни трудно забележими, но ясно откорояващи се под определен ъгъл вътрешни пукнатини които тръгват от краищата към центъра.. Не съм сигурен от какво са се получили, защото телефоните иначе изглеждат без никакви други забележки и преполагам че това закалено ГОРИЛА стъкло нещо не е съвсем в ред (може би за конкретния модел S2).. Ако някой има такива наблюдения да сподели.. В една обява продавача също беше споменал че екрана му има пукнатина под повърхността. Аз лично оставам с впечатление че има някакви вътрешни напрежения стъклото и лекичко се освобождават ;)
всъщност сега като се зачетох видях че си имало в андроидския форум и темичка за проблема:
http://www.androidbg.com/forum/topic30863-dali-shche-priznayat-garantsiya.html
доста масов се оказва и е най-вероятно заради усукване на рамката на телефона (голям телефон а тънка рамка) и се предава напрежение върху стъклото. Доста кофти..явно няма да се взима този модел..а ми харесваше :(
http://www.androidbg.com/forum/topic30863-dali-shche-priznayat-garantsiya.html
доста масов се оказва и е най-вероятно заради усукване на рамката на телефона (голям телефон а тънка рамка) и се предава напрежение върху стъклото. Доста кофти..явно няма да се взима този модел..а ми харесваше :(
Не ти трябва никакво конвертиране - ползвам си плеъра на самсунг,който си е фабрично вграден и нямам никакви проблеми. Свалям директно от торент сайтовете в различни формати и всичко си върви без допълнителна обработка.
Здравейте !
Използвам GS2 от около месец - уникален , случвало ли се е на някои от Вас - тела се рестартира по 4-5 пъти на ден , от седмица насам , моля , споделете !!!
Използвам GS2 от около месец - уникален , случвало ли се е на някои от Вас - тела се рестартира по 4-5 пъти на ден , от седмица насам , моля , споделете !!!