I9250 Galaxy Nexus
Re: Samsung Galaxy Nexus
Кой апарат бихте ми препоръчали да си закупя Samsung Galaxy Nexus или Galaxy S2 .Насочил съм се към nexus , но още се колебая .Съвети препоръки от хората ,които са по- запознати ... 10х
Кой апарат бихте ми препоръчали да си закупя Samsung Galaxy Nexus или Galaxy S2 .Насочил съм се към nexus , но още се колебая .Съвети препоръки от хората ,които са по- запознати ... 10х
И аз съм изправен пред същата дилема. Нексуса по ми харесва, но един потребител малко по-надолу в мненията беше постнал проблем с рестартирането на телефона. Прочете ли го?. Ще потърся още във форумите, но дано има решение на този проблем, че телефона наистина ми харесва :)
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
Имам го от два дни , но нямам радио , както го рекламират и както пише по саитовете(blush)
-
- Регистриран: 20 яну 2010, 02:07
А бе човек от 10 дена съм на така наречената ниска скорост от операторите (186к,коятоне качва обаче повече от 100) и никакъв проблем немамсъс световнитеи бг радиа, особено пък ако си настроя и стрийма. Чесно да ти кажа смксъла на фм радиатана смартфон е само по-бързото прехвърляне на станциите ако са запаметени.Става въпрос за секунди де!
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Прав си, но това хаби повече ток за така оскъдната батерия на смартфона...
-
- Регистриран: 20 яну 2010, 02:07
Е погледнато от тази гледна точка,наистина самата връзка хаби повече ток от батерията. Но както съм аз а и предполагам мнозинството от хора, слушането на радио за час-два на ден едва ли ще събори толкова батерията им. Все пак всеки прддварително си прави сметката-имам ли ток и да зареждам ли? Пък и интернет радиата предлагат мноооогооо по-голямо разнообразие и качество. Наще да слушаш ЦСКА и Левски по тях :-D :-) :-D
Някои който го е ползвал по-дълго има ли проблем с рестартирането на телефона. Според вас в новия ъпдеит на софтуера дали ще бъде оправен този проблем.