I9100 Galaxy S II
Re: Samsung Galaxy S II
Да, случвало ми се е. При това бях със стоков РОМ. Сега с ICS нямам проблеми, пробвал съм различни видове РОМ.
За телефона вече е в наличие ъпдейт до 4.0.4 през Киеса. Продуктов код - XEO ;)
[Quote]Здравейте !
Използвам GS2 от около месец - уникален , случвало ли се е на някои от Вас - тела се рестартира по 4-5 пъти на ден , от седмица насам , моля , споделете !!! [/Quote]
Виж тук : http://www.androidbg.com/forum/topic32338-telefont-se-restartira-sam.html (whistle)
Използвам GS2 от около месец - уникален , случвало ли се е на някои от Вас - тела се рестартира по 4-5 пъти на ден , от седмица насам , моля , споделете !!! [/Quote]
Виж тук : http://www.androidbg.com/forum/topic32338-telefont-se-restartira-sam.html (whistle)
Здравейте,на телефона започна да му се олющва рамката около екрана,не е падал и е стоял само в калъф,някой друг има ли същия проблем.
-
- Регистриран: 15 ное 2011, 19:33
И сега какво? Ще трябва да го хвърляш и не става вече за ползване ли :(. Явно такава бройка ти се е паднала или при допира с калъфчето се е получило това.
[Quote]Здравейте,на телефона започна да му се олющва рамката около екрана,не е падал и е стоял само в калъф,някой друг има ли същия проблем. [/Quote]
От една година ползам телефона - лайсната не е мръднала въобще! (whistle)
От една година ползам телефона - лайсната не е мръднала въобще! (whistle)
Ползвам телефона от 9 месеца и не му е мръднала лайстната.
Искам да ви попитам на SAMSUNG GALAXY S || колко време даржи батерията ? :)
Аз го използвам само за интернет и издържа 2 дена. Но когато го използвам за телефон, положението трагикомедия. Тъй като не искам да съм заточен за зарядното до гроб, използвам (да не правя реклама)друг телефон.
говоря само разговори примерно и интернет WIFI без игри