S5830 Galaxy Ace
Re: Samsung Galaxy Ace S5830
Може ли да ми кажете колко време издържа батерията? Струва ми се доста слаба.
Предстои ми да го купувам и ме интересува след като сте го ползвали, дали си струва или да търся друг модел на самсунг ?
Предстои ми да го купувам и ме интересува след като сте го ползвали, дали си струва или да търся друг модел на самсунг ?
1.телефона пуска ли филми в DivX формат, 2.ако да,варвят ли глатко филмите (някаде четох че процесора му е слаб за филми,а на друго място че тръгвали с рок плеар и мобо плеар,кое е вярното), може ли да му се сложи скайп за разговори по интернет,не джава скайп дето може само да чати,ами нормащен скайп за андроид дето може да води и разговори онлаин
здравейте,да ви питам колко време се зарежда горе долу телефона? Защото ми се струва,че моя се зарежда по-дълго от нормалното,дано само така да ми се струва де :)) - около 3 часа някъде.... мерси предварително
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Здравей,
Всичко е в нормата, не се притеснявай! Ако имаш обаче някакви проблеми с него отивай в сервиз без да отлагаш ;)
Всичко е в нормата, не се притеснявай! Ако имаш обаче някакви проблеми с него отивай в сервиз без да отлагаш ;)
абе хора днеска забелязах,че дисплея ми светва сам,все едно аз съм му натиснал копчето отстрани за включване и изключване и така прави 3,4,5 пъти и след някво преме(различно 20,30мин) пак светва няколко пъти и изгасва сам...много странно
-
Най-вероятно става въпрос на софтуерен проблем.
Това със светването се получава от жив тапет, приложение, смс, нотификейшън или бъг в рома. Вероятно скоро си инсталирал някой жив тапет, по-добре го разкарай. ;)
-
- Регистриран: 14 апр 2011, 20:04
mod edit: Писането на кирилица е задължително!
vladovn
vladovn
-
- Регистриран: 14 апр 2011, 20:04
Не мога да тегля приложения, защото ми изписва, че хранилището е препълнено. А аз не откривам начин да направя така, че приложенията да се съхраняват на картата с памет. Някакви идеи?
-
Най-добре се обади в кол центъра на Самсунг и ги питай защо, какво и как, отколкото да се опитваш да прилагаш различни чужди рецепти взети от тук, от там.