iPhone 5 вече генерира повече уеб трафик спрямо Samsung Galaxy S III
Re: iPhone 5 вече генерира повече уеб трафик спрямо Samsung Galaxy S I
М... да, последно Apple държеше към 17% от пазара на смартфони в US. Данни излизат всеки месец.
Крадена Java, едното ядро, това и онова са приказки с тях и без тях, които може си говорим само за мохабет. Става въпрос само за няколко прости неща Apple затъват и са уплашени от конкуренцията, а политиката да се разчита само на малоумниците и хората, които не разбират издиша и фактите го показват. Факт е също, че андроид завладя света и в близките 2-3 години ще е водещ на пазара. Аз не съм роб на никоя марка ако айфон отговаряше на изискванията ми нямаше да си взема S3, дори и това че е на цена от 2100лв. което граничи с лудоста. Но това е просто телефон с морално остарял хардуер и скопена платформа на висока цена това е истината. Дори и дизайна му "уакаха".
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Да отбележа за протокола, че за тъй наречения "гнусмас" освен "скромната" сума, за която съм го закупил, съм похарчил поне още 500 лв за платен софтуер и нямам нито едно кракнато приложение. И понеже, явно не си добре запознат за какво служи руута, ще ти обясня - руутнал съм го, за да мога да персонализирам по мой вкус операционната система, защото всеки (освен теб) знае, че без руут няма как да стане това, и ще ти дам пример - благодарение на руута имах възможност да разменя позициите на Back и Menu бутона, чрез промяна на стойностите на точно определен файл в системната директория, тъй като ползвам телефона повече с лявата си ръка и не ми беше удобно Back бутона да е от дясната.
PS: Аман от епълски тролове!
PS: Аман от епълски тролове!
Той е един епълския трол, само си сменя ника, всички го знаем кой е той, жокер, започва с К другия му ник :D:P;);):D:D
Незнам за вас но аз искрено се забавлявам с такива индивиди, :D:D:P;)
Незнам за вас но аз искрено се забавлявам с такива индивиди, :D:D:P;)
(yes)
На Андроид може да се инсталират кракнати приложения без Руут. Те са доста повече от тези, за които е необходим Руут. Основната функция на последния е достъпа до системните файлове.
На Андроид може да се инсталират кракнати приложения без Руут. Те са доста повече от тези, за които е необходим Руут. Основната функция на последния е достъпа до системните файлове.
Дайте да му съберем на човека помощи да си купи тоя айфон 5 и да миряса най-накрая.:D ама аз пари за глупости не давам така, че пак не става.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Тези данни още повече ми затвърждават мнението за Apple, iOS и всичките производни.
„62% от рекламните импресии са били от iOS“ Естествено, че ще е така – потребителите на iOS по–лесно се връзват на реклами, за което свидетелства изборът им на операционна система, а и не знам дали там можеш да изключиш рекламите. Поне при мен на Андроид си тегля приложенийце от маркета и хоп – няма реклами.
И според мен е смешно да се сравнява трафикът, генериран от Galaxy SIII с този от iPhone. Да не би това галакси да е единственият телефон с андроид, колко хора могат да си позволят да го имат и колко други производители има. Фактът, че само един модел от много на един производител от много е успял да генерира повече трафик от iPhone, говори достатъчно за мощта на андроид.
„62% от рекламните импресии са били от iOS“ Естествено, че ще е така – потребителите на iOS по–лесно се връзват на реклами, за което свидетелства изборът им на операционна система, а и не знам дали там можеш да изключиш рекламите. Поне при мен на Андроид си тегля приложенийце от маркета и хоп – няма реклами.
И според мен е смешно да се сравнява трафикът, генериран от Galaxy SIII с този от iPhone. Да не би това галакси да е единственият телефон с андроид, колко хора могат да си позволят да го имат и колко други производители има. Фактът, че само един модел от много на един производител от много е успял да генерира повече трафик от iPhone, говори достатъчно за мощта на андроид.
Дам, за i-стадото е гордост да бъде доено - въпреки че горният индивид очевидно не си пие хапчетата, достатъчно е само бегло да погледнем постовете на останалите от i-сектата, за да се уверим, че той не е изолиран случай.(whistle).
Ако утре пуснат последния модел Iphone за 200 евро на свободна продажба (Горе-долу колкото и заслужава, макар че и повечето други телефони за толкова пари са за предпочитане), най-вероятно продажбите ще паднат.:D
Ако утре пуснат последния модел Iphone за 200 евро на свободна продажба (Горе-долу колкото и заслужава, макар че и повечето други телефони за толкова пари са за предпочитане), най-вероятно продажбите ще паднат.:D
Ама като казвате гнусмас вземате ли предвид че и двата телефона се правят все там иначе само си лаете както обикновенно :D
Ако трябва да бъдем обективни, iPhone 5 е по–мощен според бенчмарковете. Ние си „лаем“ покрай операционната система.