I8160 Galaxy Ace 2
Re: Samsung Galaxy Ace 2
как се процедира с гаранцията.след като не ми дадохте дори касова бележка:-(
Телефона за сега е супер,но доставчика е под всяка критика,не ми дадоха касов бон нито гаранция и след 10 дни пак ме мотаят!Няма толкова големи мошенници като тях!.Варненска фирма са gsmonline
-
- Регистриран: 07 фев 2012, 21:51
И какво би ме накарало да го купя, а не например sony xperia tipo за по малко пари! ????
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Здравейте,
Да, има два микрофона (noise reduction), чува се добре. Колкото до интернета - работи чудесно!
Да, има два микрофона (noise reduction), чува се добре. Колкото до интернета - работи чудесно!
А батерията как е? 1500 mh е добра батерия, но колко време изкарва с този телефон? имам Е6 със същата батерия и го зареждам всеки ден :S За мен е най-важно колко време трае батерията.
-
- Регистриран: 07 фев 2012, 21:51
Все още поддържа ненормално висока цена !
Ами те хубавите телефони са така :P . Интересно ми е дали операторите го имат наличен - наскоро се сблъсках с проблема да си копувам среден клас телефон - и тогава такова животно нямаше - телефони за по 1000 лева има много , за по 200 лв има много , ама нищо струващо си по средата. Предполагам и от този модел нямат бройки , та не си правят зора да намяляват цената.
Предлагат го в Глобул-Германос на що годе приемлива цена с планове от 20-25лв.
[Quote]Автор: Бакърджиев
И какво би ме накарало да го купя, а не например sony xperia tipo за по малко пари! ???? [/Quote]
Ами, да видим основните:
1. ПО-ДОБРА РЕЗОЛЮЦИЯ - 320х480 е за никъде, 480х800 е минимумът в днешно време
2. ПОВЕЧЕ RAM - 768 >> 512
3. ПО-ДОБРА КАМЕРА С АВТОФОКУС
И по-малковажните:
повече цветове, по-качествено видео, по-читава консумация
Сони-то е с по-нова версия на Андроид и това е.
И какво би ме накарало да го купя, а не например sony xperia tipo за по малко пари! ???? [/Quote]
Ами, да видим основните:
1. ПО-ДОБРА РЕЗОЛЮЦИЯ - 320х480 е за никъде, 480х800 е минимумът в днешно време
2. ПОВЕЧЕ RAM - 768 >> 512
3. ПО-ДОБРА КАМЕРА С АВТОФОКУС
И по-малковажните:
повече цветове, по-качествено видео, по-читава консумация
Сони-то е с по-нова версия на Андроид и това е.
Жена ми го има от месец, андроида е стар, все още не мога да го ъпгрейдна и може би заради това изкарва не повече от един ден без зареждане. иначу други забележки няма.