I9300 Galaxy S III
Re: Samsung I9300 Galaxy S III
Лаг-ът с контактите се оправя като се изключи S-Voice-a на Самсунг. От него идва проблемът.
Хиляди благодарности! Без S-voice контактите са светкавични!
А как се изключва s-voice?
Settings > Application manager > All > намираш S Voice w списъка, кликваш на него и после му даваш Disable.
И аз съм с тел от Виваком, но и при мен Кийс не дава нов Фърмуеър ?! Някакви идеи защо ?!
-
- Регистриран: 08 юни 2012, 20:16
Най-вероятно пак чрез Смс :)
От тази сутрин и Виваком пусна желираните бобчета за С3. Безпроблемен автоматичен ъпдейт през WiFi. Нещо не се харесаха с Поларис офиса и се наложи да го реинсталирам. Самсунг апс поиска ъпдейт. Наличният RAM се е вдигнал от 760 на 833.. Използваният RAM като че ли е спаднал малко.. Чакам да видя, как ще е батерията. Засега е това..
Май се изложиха Самсунг с ъпдейта за JB. Телефонът видимо стана по-бавен, често лагва. Много хора се оплакват.Накрая си сложих къстъм РОМ и сега хвърчи.
Здравейте, да ви попитам офертите в този сайт за галакси с3 и въобще за всички телефони истински ли са? И като цяло има ли хора, които за закупували телефони от такива оферти и ако може да споделят мнение. :)
JB определено лагва повече, поне при първоначално стартиране на телефон, контакти, съобщения.. Повторното им пускане е бързо.. Но ако се изтрият от таск менажера, то отново стартират бавно.. Изчистването на РАМ не влияе.. Хром, Файърфокс, браузер са светкавични при мен.. ФБ се тутка.. Галерията като че ли е малко по-бавна.. А ти какъв къстъм РОМ ползваш?